Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Antwerpen krijgt er een énorme hotspotverzameling bij

Pure luxe in het oude centrum. We kwamen sowieso al graag in Antwerpen voor de Solden en het culinaire, maar vanaf begin november móeten we naar Antwerpen. Daar opent in een eeuwenoud klooster, pal aan de Botanische Tuin, een hotspotknooppunt dat zijn weerga niet kent. Botanic Sanctuary Antwerp g...

Antwerpen krijgt er een énorme hotspotverzameling bij

Pure luxe in het oude centrum.

We kwamen sowieso al graag in Antwerpen voor de Solden en het culinaire, maar vanaf begin november móeten we naar Antwerpen. Daar opent in een eeuwenoud klooster, pal aan de Botanische Tuin, een hotspotknooppunt dat zijn weerga niet kent.

Botanic Sanctuary Antwerp gaat het heten. Zó fonkelnieuw dat er nog niet eens officiële foto's van dit vijfsterrenhotel zijn. Maar geloof ons: alle hooggespannen verwachtingen worden straks waargemaakt, daar in het Belgische.

Het Botanic heeft de ambitie om een hotel van wereldklasse te worden. Met veel nadruk op luxe en wellness, maar ook op bijvoorbeeld kunst. Een prachtige locatie aan de mooiste tuinen van de stad (een stukje rust in de drukte). En een culinair aanbod waar het water je geheid van in de mond loopt.

Ging je bijvoorbeeld al wel eens naar Antwerpen om te shoppen én bij, zeg, Sergio Herman te eten? Dan weet je vanaf november waar je zijn moet. Het Botanic krijgt vier eigen restaurants, gerund door chefs met een gezamenlijke acht (!) Michelinsterren. Inclusief Nederlandse glorie: Jacob Jan Boerma*** (voorheen De Leest) en Thomas Diepersloot* (Voltaire) openen er hun nieuwe restaurant Fine Fleur.