Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Amsterdam krijgt een waar wijnwalhalla

Wijnmakerij, restaurant, terras, proeflokaal, winkel... Ben jij altijd wel te porren voor een wijntje? Dan moet je vanaf september in Amsterdam-Noord zijn. Daar opent Chateau Amsterdam een leuke nieuwe hotspot. Het wijnmerk verhuist naar een enorme nieuwe locatie mét restaurant met Italiaanse ope...

Amsterdam krijgt een waar wijnwalhalla

Wijnmakerij, restaurant, terras, proeflokaal, winkel...

Ben jij altijd wel te porren voor een wijntje? Dan moet je vanaf september in Amsterdam-Noord zijn. Daar opent Chateau Amsterdam een leuke nieuwe hotspot.

Het wijnmerk verhuist naar een enorme nieuwe locatie mét restaurant met Italiaanse open keuken, grote bar met proeflokaal, terras, wijnwinkel en een productieruimte. Walhalla zeiden we toch? Een geheimzinnige nog heel even, maar dit wordt geheid een hotspot.

Het Amsterdamse chateau zit in een oude vleesverwerkingsfabriek (denk het New Yorkse meat packing district) en wordt bestierd door allerlei creatievelingen. De aannemer is een industrieel vormgever, de manager komt uit de Parijse modewereld. Lees: dat gaat er allemaal prachtig uitzien, een lust voor alle zintuigen.

Op de kaart van het restaurant komen veel groenten en seizoensproducten en natúúrlijk wijnen van de eigen winery, die ter plekke wijn maakt van druiven uit heel Europa en van de meest uiteenlopende druivenrassen.