Alle Michelinsterren verzamelen bij Slot Zeist

Tien sterren in één avond, dit tafeltje wil je boeken.

Slot Zeist
© Slot Zeist

Heb je zin in een bijzondere culinaire avond op eigen bodem? Dan moet je op vrijdag 17 maart bij Slot Zeist zijn. Op deze prachtige locatie koken die avond tien Nederlandse Michelinchefs de sterren van de hemel.

Dat doen ze trouwens een dag later nog een keer, maar die avond is al helemaal uitverkocht. Lees: als je zo’n sterrenpracht ook eens wil meemaken, moet je er snel bij zijn.

In ‘het grootste sterrenrestaurant van Nederland’ loop je een avondlang door de imposante zalen van het slot, waar steeds een bekroonde chef op je wacht met een nieuwe lekkernij en een bijpassende wijn. Je kunt zelfs een Bob bestellen die je thuisbrengt.

Er is livemuziek, je kunt de dansvloer op, maar je kunt ook lekker rustig natafelen in een lounge. Voor elk wat wils dus. Je wordt heerlijk luxe ontvangen met valet parking en bubbels, er zijn amuses van de chef van het slot zelf en daarna dineer je dus met tien mooie gangen.

In de keuken staan onder andere de chefs van De Nederlanden, MOS Amsterdam, De Swarte Ruijter en ’t Lansink. Tien man, met allemaal een ster. Dat zie je niet vaak.

Het diner kost 350 euro per persoon en is hier te boeken.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in