Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Alain Caron weet wat lekker is

Nieuwe hotspot op de Westergas. Tv-kok Alain Caron opent een nieuw restaurant, Cantine, op de Westergas. Ditmaal niet als pop-up, maar voor de vaste prik. En op het terras zien wij onszelf wel neerstrijken. De Carons (naast Alain ook zoons David en Tom) keren terug naar het Machinegebouw, en nu t...

Alain Caron weet wat lekker is

Nieuwe hotspot op de Westergas.

Tv-kok Alain Caron opent een nieuw restaurant, Cantine, op de Westergas. Ditmaal niet als pop-up, maar voor de vaste prik. En op het terras zien wij onszelf wel neerstrijken.

De Carons (naast Alain ook zoons David en Tom) keren terug naar het Machinegebouw, en nu to stay. In Cantine de Caron kun je terecht voor Franse gerechten in een Mediterrane sfeer met topwijnen uit Frankrijk. Klinkt... zonnig.

Het pand is groots verbouwd, de afstanden zijn groot en de twee terrassen bieden voor elk wat wils qua favoriete plekjes. Of je nou een snelle lunch zoekt, een borrel aan de oesterbar of een uitgebreid diner vol Franse klassiekers.

Zomerse vibes gegarandeerd. En daar hebben we er veel van nodig, deze zomer.

Beeld: Cantine

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in