Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Afternoon Tea in het Waldorf Astoria, dat wil je!

Veelbelovend thema: Summer in the City. Het is een perfect onderdeel van een dagje Amsterdam: de beroemde Summer Afternoon Tea van Waldorf Astoria Amsterdam wordt weer geserveerd in de Peacock Alley, het kloppende hart van het hotel. Zoals elk seizoen toveren Executive Chef Sidney Schutte en Pati...

Afternoon Tea in het Waldorf Astoria, dat wil je!

Veelbelovend thema: Summer in the City.

Het is een perfect onderdeel van een dagje Amsterdam: de beroemde Summer Afternoon Tea van Waldorf Astoria Amsterdam wordt weer geserveerd in de Peacock Alley, het kloppende hart van het hotel.

Zoals elk seizoen toveren Executive Chef Sidney Schutte en Patissier Vipin Charly met verschillende smaken en ingrediënten. Het resultaat? Een verbluffende 'Summer in the City' Afternoon Tea.

Samenspel tussen fruit en bloemen

Het thema is vertaald naar luxe hartigheden, zoetige taartjes en heerlijke scones.

Zo werken de Chef en Patissier als ware kunstenaars met ingrediënten als goudsbloem, zonnebloempitten, vlierbloesem en rabarber, gecombineerd met zomerfruit als aardbeien, framboos en mango.

De Afternoon Tea drink je samen met de unieke' Place Vendôme' gedoopte groene thee, die fruit en bloemen op een smakelijke manier laat samenkomen. Daarnaast wordt de 'Jade of Africa' geschonken. Deze Zuid-Afrikaanse rode thee heeft een zachte geur van rode bessen en zonnebloembladeren.

De Afternoon Tea is beschikbaar tot en met zondag 29 augustus en wordt elke vrijdag, zaterdag en zondag geserveerd in de Peacock Alley van 15:00 tot 17:00 uur voor € 58,50 per persoon. Wel even vooraf reserveren.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in