Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

5 heerlijke locaties voor een fijne Afternoon Tea

Het is vandaag International Tea Day! Verwarmend in de winter, verkoelend in de zomer, altijd troostrijk – is er iets zo gewoon en tegelijk zo bijzonder als een vers kopje thee? Ter ere van International Tea Day, in het leven geroepen om tegelijk thee te vieren en fair tea trade te stimuleren heb...

5 heerlijke locaties voor een fijne Afternoon Tea

Het is vandaag International Tea Day!

Verwarmend in de winter, verkoelend in de zomer, altijd troostrijk – is er iets zo gewoon en tegelijk zo bijzonder als een vers kopje thee? Ter ere van International Tea Day, in het leven geroepen om tegelijk thee te vieren en fair tea trade te stimuleren hebben we vijf adresjes voor je, om te genieten van een verrukkelijke Afternoon Tea.

The Duchess – Amsterdam

Beeldschone locatie, heerlijke keuken: vanaf vandaag tot en met 27 december ben je van harte welkom in The Duchess voor scones, sandwiches, sweets en quiches die geserveerd worden op zilveren etagères in kerstsfeer. De meest vorstelijke gerechten van de Afternoon Tea sieren het menu en je geniet hier op royale niveau van alle rondes die door de patissier worden klaar gemaakt. Geen zin in thee? Geen probleem. Een glas champagne drinkt óók heerlijk weg.

Piece of Cake - Maastricht

Heerlijk thee, prachtige taarten, lekkere hapjes – bij Piece of Cake zijn ze van mening dat het leven kort is en je ook best taart als ontbijt kunt eten. En uiteraard bij de thee.

Pilkington's – Den Bosch

Pilkington's serveert een klassieke Engelse Afternoon Tea, compleet met Devonshire scones en clotted cream. Niet zo'n theeliefhebber? Ze hebben ook een High Wine (iets wat we eigenlijk vandaag nog als traditie willen omarmen). 

't Taarthúske - Dokkum

Friezen zijn notoir eigenwijs, dus serveert 't Taarthúske geen thee uit Engeland, maar thee uit Parijs en hapjes die zoveel mogelijk bereid worden met streekproducten. Licht, vriendelijk en gezellig – fijn adresje. 

De Heerlijke Huiskamer – Ambt Delden

Rust, ruimte, eerst wandelen op Landgoed Twickel, daarna bijkomen in De Heerlijke Huiskamer met een uitgebreide (kerst) tea – we zouden eraan kunnen wennen.

Foto's (c) iStock, de genoemde etablissementen

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in