Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

5 culinaire terrassen om neer te strijken in de zon

Hapje, drankje, zonnetje, prachtige tuin: hier wil je neerstrijken.

terrassen

De zomer komt er echt weer aan, en dat betekent dat we verlangen naar lange middagen en avonden buiten in het zonnetje, in de bries, in het groen. Zeker met de weersvoorspellingen voor komende week.

Terrassen genoeg in Nederland, maar heb je nou echt zin om de innerlijke mens goed te verwennen én ben je op zoek naar een plekje onder de noemer ‘het oog wil ook wat’, dan moet je op deze vijf topplekken door heel Nederland zijn.

1 – The Anthony (Utrecht)

The Anthony

Hotel The Anthony aan de Kanaalstraat is een pareltje van een oud gebouw met prachtige tuinen en een binnenplaats waar je aanschuift voor de fijne brasserie. Rust in de stad, maar wel met alle gemakken van een toplocatie.

2 – Sophias (Leeuwarden)

Sophias

Een lekker stads plekje, de tuin van Sophias. Overdag een lunchspot, ’s avonds een cocktailbar, met een fijn menu vol mooie bordjes.

3The Grand (Amsterdam)

The Grand

In de herfst en winter dineer je bij dit tophotel met uitzicht op de gracht, maar zodra de zon zich laat zien is het Garden Terrace (met ook schaduwplekjes onder de prachtige bomen) de place to be. Met deze zomer naast heerlijke bites een speciale AIXperience met AIX Rosé.

4 – Villa Ruimzicht (Doetinchem)

Villa Ruimzicht

Een pláátje, deze oude villa tussen de landerijen en het groen van de Achterhoek. Dat is dus ook je uitzicht vanaf het terras, waar je óók nog eens geniet van gerechten van restaurant Lokaal, dat een groene Michelinster heeft.

5 – Landgoed Huize Bergen (Vught)

Landgoed Huize Bergen

Een monumentaal landhuis met een prachtig terras voor het betere zomergevoel. Met een creatieve kaart voor lunch of diner, maar je kunt je ook door de keukencrew in de watten laten leggen met een verrassingsmenu.

Wanneer gaan we?

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Hotspots
  • Villa Ruimzicht