Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

3x de leukste Valentijnstafeltjes in Amsterdam

Het wordt tijd om te reserveren voor de 14e.

Valentijn Amsterdam

Het is weer bijna tijd voor de dag van de liefde, en die gaat natuurlijk door de maag. Ja, ook op de niet heul romantische dinsdag.

Ben je die dag in de hoofdstad, mogen we je dan vast deze drie plekjes aanraden voor een romantische avond?

1 – Carstens

Een heerlijk decadent 4-gangen Valentijnsmenu met oesters en kaviaar, maar ook Beef Wellington met truffeljus. Dat klinkt direct al als een feestje. En Carstens zorgt ook voor lekkere pianojazz. Old school romance in een modern jasje.

2 ­– TOZI

Italiaans is altijd een goed idee, en immer romantisch. La Festa di San Valentino wordt bij het Venetiaanse restaurant TOZI al op zaterdag 11 en zondag 12 februari gevierd, mocht je de dinsdag toch minder optimaal vinden. Kies voor een proeverij of een speciaal Valentijnsmenu mét Valentijnscocktail.

3 – ARCA

Voor de liefhebbers van uitgebreid tafelen is ARCA een topplek. Daar wordt op Valentijn een zeven gangen-ervaring geserveerd met onder andere tonijn tataki, coquilles, rode mul en heerlijke petit fours. O, en je krijgt een ‘lustopwekkende verrassing’ mee naar huis aan het einde van de avond.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in