Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

3 topbestemmingen nu de zomerdrukte wat gaat liggen

Het weer is op veel plekken in Europa nog lang prima, maar de ergste hitte én drukte zijn voorbij. Boeken!

nazomerbestemmingen

Ben je geen hitte-lover of niet zo van de drukte? Dan is de mooiste tijd van het jaar aangebroken! Die waarin je op vakantie kunt buiten de zomerdrukte om. Bij iets lagere temperaturen. Wij tippen je deze drie bestemmingen voor jouw perfecte end of summer trip.

1 – Vitamine Zee: de Algarve

Algarve

Voor wie wel van een béétje zomers weer houdt, want hier is het ook in oktober nog makkelijk 25 graden. Maar met een zeebries, dus heerlijk. Ga wandelen langs kustkliffen, maak een boottocht naar verborgen grotten en stranden. Wil je een beetje een bruisende locatie, dan ga je naar Sagres, waar onder andere het mooie Memmo Baleeria Hotel ligt.

2 – Wellness ‘o clock: Ibiza

Nobu Ibizia

Het feesteiland wordt vanzelf weer rustig en buiten het hoofdseizoen is het er vooral wellness ‘o clock. Het Nobu Hotel Ibiza Bay is de plek om in luxe uit te rusten en je kunt er ook leuke hikes in de omgeving boeken. Bijvoorbeeld naar de mooiste natuurlijke zwembaden van het eiland.

3 – Shop til you drop: Antwerpen

FRANQ

Antwerpen? Ja, het is even heel wat anders, maar nu het kwik wat daalt is het natuurlijk heerlijk shoppen. Ga voor een stedentrip dichtbij huis en check in bij het luxe boutique hotel FRANQ, met een eigen sterrenrestaurant. Shoppen en bijkomen in luxe, ook dat is nazomeren.

Voor welke nazomer kies jij?

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in