3 feestelijke december-arrangementen met wellness

Door Ella Vermeulen
kerst

Droomlocatie, lekker eten én een heerlijke spa: héél 'Santa Baby'.

Zin om er dit jaar nog even een paar dagen tussenuit te gaan? Dit zijn fijne decemberarrangementen voor luxe poezen en levensgenieters.

Het Conservatorium Hotel

Gangen vol vrolijke lichtjes, heerlijke hotelkamers. Eten doe je onder het glazen dak van de Brasserie of je kiest voor Taiko Cuisine en laat je verrassen door de smaken van Azië.

kerst

Om het nieuwe jaar in stijl te beginnen serveert het Conservatorium Hotel op zondag 1 januari 2023 een nieuwjaarsbrunch met Bloody Mary’s, oesters, lobster omeletten en een dessert trolley die je al je goede voornemens doet verdampen.

kerst

Ook in december: twee feestelijke spa-arrangementen. Element Aroma biedt naast een 50 minuten durende aromatherapiemassage, een fruit platter en een glas champagne ook toegang (twee uur lang) tot zwembad, sauna, jacuzzi en hammam. Met Made to Measure krijg je een 50 minuten durende gezichtsbehandeling met aromatherapie.

Thermae 2000

Wellness Hotel Thermae 2000 biedt een speciaal kerstarrangement. Het hotel is mooi versierd en je hebt prachtig uitzicht over het Limburgse heuvelland.

Er is een speciaal kerstmenu van chef Reshma Simons en bij een hotelovernachting bovenop de Cauberg in Valkenburg horen twee hele dagen toegang tot de zeer uitgebreide wellnessfaciliteiten.

Duin & Kruidberg 

Ook Duin & Kruidberg heeft een feestelijk wellness-arrangement om 2023 bruisend te beginnen. Op oudjaarsavond geniet je van een culinair vijfgangendiner om vervolgens om klokslag twaalf uur te proosten met champagne en oliebollen.

kerst

De volgende ochtend start je met een champagne ontbijt. Bij het arrangement hoort toegang tot Spa & Wellness ’t Princenbosch.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in