Hollywoodster brengt emotioneel bezoek aan zieke Nederlandse oma

Door Kim Veldema
Hollywoodster brengt emotioneel bezoek aan zieke Nederlandse oma

“Niets, helemaal niets kan deze liefde verslaan”, vertelt Bella Hadid, topmodel - net als haar al even beroemde zus Gigi - van Nederlandse komaf. De beauty is in Nederland. “Ik heb drie dagen vrij genomen om mijn mooie oma in Nederland te verrassen op haar verjaardag.” 

Al wonen Bella, Gigi, hun broer Anwar en moeder Yolanda Hadid (als 16-jarige Yolanda van den Herik ontdekt door Frans Molenaar) in Amerika, de band met de Nederlandse familie is heel sterk, zo blijkt ook altijd weer uit hun liefdevolle Twitter-berichten. 

Lees ook: Prachtig! Zo ziet de kleindochter van Jackie Kennedy eruit

'Het laatste wat ik wil, is vertrekken'Bella’s grootmoeder maakt een moeilijke tijd door. “Ze gaat door de zwaarste tijd van haar leven, nu ze weer strijdt tegen kanker, maar ik weet zeker dat ze de sterkste vrouw is die ik ooit ontmoet heb.” Afscheid nemen valt Bella zwaar: “Vandaag is mijn laatste dag in Holland en het laatste wat ik wil, is vertrekken. Maar ik zal het toch doen en ik knok en doe m’n best en zal snel terugkomen!”

Hollywoodster brengt emotioneel bezoek aan zieke Nederlandse oma

Lieve woordenBella sluit af met: “Momenten als deze zijn me zo dierbaar en ik zou ze voor geen goud willen missen. Gefeliciteerd oma en dankjewel dat je de moeder bent van mijn moeder en haar hebt opgevoed tot de vrouw die ze nu is. #FamilyFirst.”

In december vorig jaar waren Gigi en Bella ook met hun moeder in Nederland om oma te bezoeken. Fans keken raar op, want de drie reisden 'gewoon' met de trein.