Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Hoera, er is nu ook alcoholvrije limoncello!

Kom maar door, met dat after dinner-gevoel. Alcoholvrije versies van alcoholische favorieten schieten als paddenstoelen uit de grond, en nu is er een hele fijne toegevoegd aan de line-up: een alcoholvrije limoncelli. Wel de fijne digestieve lusten, niet de alcoholische lasten. Bij Pallini maken z...

Hoera, er is nu ook alcoholvrije limoncello!

Kom maar door, met dat after dinner-gevoel.

Alcoholvrije versies van alcoholische favorieten schieten als paddenstoelen uit de grond, en nu is er een hele fijne toegevoegd aan de line-up: een alcoholvrije limoncelli. Wel de fijne digestieve lusten, niet de alcoholische lasten.

Bij Pallini maken ze al veel langer limoncello mét alcohol (die je trouwens ook heel leuk zelf kunt maken), maar nu komt het merk met Pallini Limonzero. Met de vertrouwde smaak van, maar zonder alcohol.

Daar zijn ze in Italië goed in, want hun fantastische producten worden steeds meer bij de tijd. Zo liggen de Italiaanse supermarkten ook al een tijdlang vol met glutenvrije opties, en kun je in bijna elk restaurant op Italiaanse bodem ook allerlei bewuste keuzes maken. Fijn, die Italianen.

De limoncello, of eigenlijk dus limonzero, wordt geproduceerd aan de Zuid-Italiaanse Amalfikust en is te krijgen bij de betere slijterij voor rond de 16 euro.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in