Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Hoera, er is nu een speciaal anti-hooikoorts boeket!

Bloemen met weinig pollen, wel zo fijn op dit moment. Het hooikoortsseizoen is weer begonnen, en dat betekent voor veel mensen niezen en snotteren. Een lastige periode voor bloemenliefhebbers, die moeilijk bloemen in huis kunnen halen of geen bloemen durven te sturen aan een pollenhater. Topbloem...

Hoera, er is nu een speciaal anti-hooikoorts boeket!

Bloemen met weinig pollen, wel zo fijn op dit moment.

Het hooikoortsseizoen is weer begonnen, en dat betekent voor veel mensen niezen en snotteren. Een lastige periode voor bloemenliefhebbers, die moeilijk bloemen in huis kunnen halen of geen bloemen durven te sturen aan een pollenhater.

Topbloemen.nl heeft dit seizoen daarom een speciaal anti-allergie boeket in haar assortiment voor hooikoortspatiënten. Die hebben vaak niet alleen last van pollen van bomen. Uit eerder onderzoek van de online bloemist bleek dat maar liefst 95% van de hooikoortspatiënten ook last heeft van bloemen.  

Anti-hooikoortsboeket

Om die groep toch zorgeloos van een mooi boeket bloemen te kunnen laten genieten, is er nu een anti-hooikoortsboeket. De bloemen die hiervoor worden gebruikt bevatten weinig tot geen pollen, waardoor het boeket niet snel hooikoortsklachten zal veroorzaken bij de ontvanger.

"Natuurlijk kun je nooit garanderen dat iedereen helemaal hooikoortsvrij door het leven zal gaan, sommige mensen hebben er nou eenmaal heel erg veel last van," zegt CEO Edwin van Arkel. "Maar door een boeket op de markt te brengen, bestaande uit bloemen die allemaal weinig tot geen pollen bevatten, hopen wij dat ook hooikoortspatiënten deze lenteperiode kunnen genieten van een mooi boeket bloemen." In het boeket zitten onder andere gerbera’s, rozen, lisanthus en anjers. Naast het speciale anti-hooikoortsboeket zijn ook rozenboeketten ‘veilig’ voor hooikoortspatiënten. 

Foto (c) Topbloemen, Avalanche rozen

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in