Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Hoera! Een nieuwe Yvette van Boven

Altijd goed nieuws, maar helemaal in deze tijden: er verschijnt vandaag een gloednieuw kookboek van Yvette van Boven. Home Made Basics heet het boek, en voor home made zijn we nu natuurlijk meer dan ooit in. Yvette omschrijft het boek zelf als 'een modern kook-doe-het-zelfboek'. Toegankelijke en ...

Hoera! Een nieuwe Yvette van Boven

Altijd goed nieuws, maar helemaal in deze tijden: er verschijnt vandaag een gloednieuw kookboek van Yvette van Boven.

Home Made Basics heet het boek, en voor home made zijn we nu natuurlijk meer dan ooit in. Yvette omschrijft het boek zelf als 'een modern kook-doe-het-zelfboek'.

Toegankelijke en betrouwbare recepten, lekker vers, zelfbereid, gezond en origineel. Dat is de Van Boven-garantie. De recepten uit het boek worden allemaal vergezeld van haar bekende illustraties, en de recepten zijn als altijd goed te volgen.

In dit boek leert Van Boven ons heel erg veel zelf te maken, van simpele dressings tot huisgemaakte, dampend verse tortilla’s, van zelfgemaakte gnocchi van elk soort groente tot ingelegde radijsjes.

Een topper van een kookbijbel voor alle tijden, maar zeker voor deze tijden. Home Made Basics is nu te koop voor 39,99 euro.

Beeld: Nijgh Cuisine

Geen nieuwe NOUVEAU meer te koop in de winkel? Geen nood, je kunt het nieuwste nummer ook los bestellen, nu tijdelijk zonder verzendkosten!