Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Hoe olijk oranje wil je Koningsdag hebben?

Nieuw speciaalbier als ode aan de beroemde tompouce!   Op 27 april kan er weer op een redelijk vertrouwde manier Koningsdag worden gevierd. ZM wordt 55 en viert het in Maastricht, er kunnen weer vrijmarkten worden gehouden en de kans is groot dat een oranjekoek of oranjebittertje je pad zal kruis...

Hoe olijk oranje wil je Koningsdag hebben?

Nieuw speciaalbier als ode aan de beroemde tompouce!  

Op 27 april kan er weer op een redelijk vertrouwde manier Koningsdag worden gevierd. ZM wordt 55 en viert het in Maastricht, er kunnen weer vrijmarkten worden gehouden en de kans is groot dat een oranjekoek of oranjebittertje je pad zal kruisen.

Of een ultrahip biertje, natuurlijk. Na het daverende succes van vorig jaar slaan HEMA en de botanisch brouwer Lowlander Beer deze Koningsdag opnieuw de handen ineen met de geheel nieuwe variant van het fameuze tompouce biertje. Volledig aangepast aan het oranje thema presenteren ze de Tompouce I.P.A. (5%), een juicy milkshake I.P.A. met een zesty afdronk.

Wat kun je verwachten van Tompouche I.P.A.? Een zoet, zacht drankje met een verfrissend vleugje sinaasappel en een subtiele hint van vanille. Het is botanisch gebrouwen met een reststroom sinaasappelschillen en bevat 5% alcohol. Het is vanaf vandaag te koop in bijna alle HEMA-winkels in Nederland en online op HEMA.nl. Het biertje kost € 2.50 per stuk en gezien de populariteit van vorig jaar (het was binnen een dag uitverkocht) kun je er maar beter snel bij zij.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in