Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Hilarisch: de pluutjes van de queen

Koningin Elizabeth heeft een ware stijltrend gezet: haar custom paraplu's maakten furore tijdens NYFW. Prima inspiratie voor deze regenachtige zondag, leek ons zo. De queen draagt altijd veel kleur 'zodat haar landgenoten haar goed kunnen zien', maar staat er wel op dat haar looks tot in de puntj...

Hilarisch: de pluutjes van de queen

Koningin Elizabeth heeft een ware stijltrend gezet: haar custom paraplu's maakten furore tijdens NYFW. Prima inspiratie voor deze regenachtige zondag, leek ons zo.

De queen draagt altijd veel kleur 'zodat haar landgenoten haar goed kunnen zien', maar staat er wel op dat haar looks tot in de puntjes gestijld zijn. Niet alleen met een bijpassend hoedje, maar ook met haar paraplu's. Daar heeft de queen kennelijk een hele kleedkamer vol van, aangepast op elk van haar outfits.

Ze laat ze speciaal maken bij Fulton Umbrellas, waar ze een heel assortiment van de zogenaamde 'birdcage umbrella' hebben - maar natuurlijk maar wat graag custom werk leveren voor hun beroemdste klant. Voor twintig pond heb je er al een. Het is de favoriet van de queen omdat ze zo lekker zichtbaar blijft.

Oh, en laat de queen momenteel ook nog eens helemaal hip zijn, met haar paraplutrend: doorzichtige birdcage-modellen werden overal gespot tijdens New York Fashion Week. Ook met bij de outfit kleurend randje.