• Lifestyle

Hier eet je stijlvol de beste burgers

Hier eet je stijlvol de beste burgers

Ter Marsch & Co is terug in Amsterdam! Ze serveren er nog steeds bazen burgers (lees: groots, smaakvol en fotogeniek), maar vanaf nu in een kleurrijk nieuw interieur - dat je meeneemt naar een prachtig bloemenoord. Hier. Wil. Je. Eten. Wanneer gaan we? 

Ter Marsch & Co 2.0: spraak en- smaakmakend, dat belooft wat veel goeds. 

Worth the wait 

De afgelopen maanden heeft bar en grillrestaurant Ter Marsch & Co hard gewerkt aan de heropening én rigoureuze metamorfose van haar zaak aan de Amsterdamse Bloemenmarkt. Interior bite? Luxe materialen zoals messing, marmer en velours contrasteren met de ruige elementen van zwartgeblakerd hout, beton en blank staal. Met een eclectische mix van kleuren, patronen en - paradepaard -bloemen als resultaat. Aanschouw! 

Hier eet je stijlvol de beste burgers
Hier eet je stijlvol de beste burgers
Hier eet je stijlvol de beste burgers

Tafelen met vriendinnen

Binnenkort de maandelijkse eetavond met je vriendinnen op het program staan? Reserveer een tafeltje (of twee) bij Ter Marsch & Co. Je waant je in een kleurrijke bloemenoase waar je naast vers bereide juicy burgers ook good old grilgerechten en salades én goddelijke cocktails kunt bestellen.

Even terug naar die burgers, op de kaart staan vele varianten, neem: Oh' Cheeus met Scottish Angus, Tonkatsu van Japans Wagyu, Scottish Angus en Oosterse buikspek en The Big Marsch met twee burgers op elkaar. En dat is nog niet alles, want de keuken uitgebreid met een Big Green Egg waarop steaks worden bereid.

Eat (and drink) the night away!

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in