Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Het nieuwe kookboek van Jamie Oliver en n贸g twee culinaire aanraders

Met het oog op het comfort food seizoen聽馃檭 Het nieuwe kookboekenseizoen is geopend, dit zijn de uitgaven om je het meest op te verheugen.聽 Een Goed nieuws voor lekkerbekken die van simpel houden. Het nieuwe kookboek van Jamie Oliver komt op 1 september uit en heet 'Een' ofwel lekker en simpel uit ...

Het nieuwe kookboek van Jamie Oliver en n贸g twee culinaire aanraders

Met het oog op het comfort food seizoen ?

Het nieuwe kookboekenseizoen is geopend, dit zijn de uitgaven om je het meest op te verheugen. 

Een

Goed nieuws voor lekkerbekken die van simpel houden. Het nieuwe kookboek van Jamie Oliver komt op 1 september uit en heet 'Een' ofwel lekker en simpel uit 1 pan. Je vindt er ruim 120 heerlijke, simpele gerechten in die je maakt in één pan of ovenschaal. Scheelt tijd en afwas! Elk recept maak je met maximaal acht ingrediënten en meer dan 50% van de gerechten bevat weinig tot geen vlees. Daarmee lijken alle vinkjes voor de moderne thuiskok die van gezond, lekker en makkelijk houdt te zijn gezet.

Een kost € 32,50 en is al te reserveren

The Fast Five

De onbetwiste koningin van makkelijke, overheerlijke gerechten die er ook nog eens spectaculair uitzien, dát is Donna Hay. In The Fast Five komt ze met verrukkelijke upgrades voor klassiekers uit de doordeweekse keuken. Vertrouwde favorieten als pasta, lasagne en taco’s zijn weer als nieuw met vijf verschillende smaakvariaties per gerecht. Serveer er verse salsa’s en sides bij en je tovert in no time een complete maaltijd op tafel.

The Fast Five komt uit op 11 november 2022 en kost € 35

Toetjesbijbel

Met ruim 300 recepten ben je met dit boek wel even zoet. In Toetjesbijbel van Heel Holland Bakt winnaar Rutger van den Broek vind je de allerlekkerste toetjesrecepten van toetjes met fruit in de hoofdrol tot een hoofdstuk vol pudding en van Franse klassiekers tot toetjes van over de hele wereld. Van stoofpeerbeignets en sticky toffee cake met butterscotchsaus tot aan slagroom-, chocolade- en rum-rozijnenvla. En van crêpes Suzette en crema Catalana tot aan gegrilde ananas met romige hangop en kokoskruimels. 

De Toetjesbijbel verschijnt op 3 november en kost € 35

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in