Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Het geheim waarom Brigitte Macron zo slank blijft

Men raakt maar niet uitgebreid over de looks van Brigitte Macron. Niet zo gek ook als je op je 64e een figuur hebt waar je u tegen zegt. Hoe doet ze dat toch? Nou, door onder meer flink te sporten, de natuur een handje te helpen, maar ook haar dieet zorgt voor een goed lichaam. Haar persoonlijke ...

Het geheim waarom Brigitte Macron zo slank blijft

Men raakt maar niet uitgebreid over de looks van Brigitte Macron. Niet zo gek ook als je op je 64e een figuur hebt waar je u tegen zegt. Hoe doet ze dat toch? Nou, door onder meer flink te sporten, de natuur een handje te helpen, maar ook haar dieet zorgt voor een goed lichaam. Haar persoonlijke kok verklapt haar menu.

De first lady vindt het belangrijk om haar vitaminen binnen te krijgen, daarom zorgt de vrouw van de Franse president dat er heel veel (lees: tien stuks per dag) fruit en groenten op het menu staan.

Een goed glas wijn

Maar, zo verklapt de chef van het Élysée, eten de Macrons het allerliefst Franse pot. Maar dat moet dan wel gemaakt worden met ingrediënten die niet verder dan 100 kilometer bij het Franse paleis vandaan komen én kruiden uit eigen tuin. Het zal je verder niets verbazen dat er nooit junk food wordt geserveerd. Maar wat Brigitte en haar man zichzelf niet onthouden? Een goed glas wijn en een lekkere Franse kaas. 

Bron: Express

Beeld: Hollandse Hoogte