Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Het evenement van het jaar: De Vriendenloterij Dansmarathon!

Spektakel: 50 uur non-stop dansen tijdens live uitzending.  Het belooft een tv-spektakel van jewelste te worden: De VriendenLoterij Dansmarathon. Het grootste, zwaarste en vooral langste dansspektakel ooit is van 14 tot en met 16 oktober 2021 50 uur live te zien op SBS6. Grote uitdaging!  Tijdens...

Het evenement van het jaar: De Vriendenloterij Dansmarathon!

Spektakel: 50 uur non-stop dansen tijdens live uitzending. 

Het belooft een tv-spektakel van jewelste te worden: De VriendenLoterij Dansmarathon. Het grootste, zwaarste en vooral langste dansspektakel ooit is van 14 tot en met 16 oktober 2021 50 uur live te zien op SBS6.

Grote uitdaging! 

Tijdens De VriendenLoterij Dansmarathon dansen honderd koppels op live muziek van bekende dj’s en artiesten.

Slechts één danspaar wint een enorme geldprijs. Dat is het koppel dat na 50 uur het langst op de dansvloer heeft gestaan.

Er wordt gedanst voor Longfonds

De VriendenLoterij Dansmarathon is een nationale actie. Als je nu gaat meespelen, gaat er minimaal 40% naar Longfonds voor de verdere ontwikkeling van de mini-long, waarmee beschadigde longen in de toekomst weer gezond kunnen worden. Daarnaast maak je bij De VriendenLoterij kans op fantastische prijzen tot wel 1 miljoen euro.. 

Wat kun je verwachten?

Honderd danskoppels die vijftig uur achter elkaar dansen met slechts een paar korte pauzes – dat is niet mis. Artiesten zoals Davina Michelle, Marco Borsato, Guus Meeuwis, Gerard Joling, Kris Kross Amsterdam, OG3NE en Rolf Sanchez zullen de dansparen en het publiek van spetterende optredens voorzien om de vaart erin te houden.

Dansen voor een goed doel

De VriendenLoterij Dansmarathon staat, zoals gezegd, in het teken van een goed doel: Longfonds. Dat gaat de fondsen van deze campagne gebruiken...

...voor de verdere ontwikkeling van de mini-long die er in de toekomst voor kan zorgen dat mensen met beschadigde longen weer vrij kunnen ademen.

Sanne doet mee!

De 23-jarige Sanne doet samen met haar vriend Riccardo (22) mee aan De Dansmarathon: "Toen we de beschrijving van het programma lazen, waren we meteen om. We dachten ‘Dit is echt iets voor ons. We zijn sportief, competitief en niet bang voor een uitdaging."

'Ik maak van dichtbij mee wat een heftige longziekte met iemand doet'

"Omdat ik in een verzorgingshuis werk en daar een bewoner met COPD begeleid, heb ik van dichtbij kunnen ervaren wat een heftige longziekte met iemand doet en hoe belemmerend het is om niet vrij te kunnen ademen."

"Ik vind het heel gaaf dat ik me, door mee te doen aan dit programma. ook inzet voor de verdere ontwikkeling van de mini-long, zodat de kwaliteit van leven voor onder andere COPD-patiënten in de toekomst kan verbeteren."

Win prachtige prijzen!

  • Door mee te spelen met De VriendenLoterij Dansmarathon steun je niet alleen Longfonds, maar maak je ook zelf ieder uur, iedere dag, elke week en elke maand kans op fantastische prijzen.
  • Elk uur wordt er een winnaar van € 1.000,- bekendgemaakt, elke dag gaat er € 10.000,- uit, elke week € 100.000,- en elke maand zelfs € 1 miljoen.
  • Daarnaast maken deelnemers tijdens de maandtrekking kans op meer dan tweehonderdduizend prijzen, zoals stedentrips, luxe cadeaubonnen en keuzeprijzen.  

Doe mee & win!

Aarzel dus niet en speel mee met De VriendenLoterij Dansmarathonom zo mensen met beschadigde longen weer toekomstperspectief te geven. Zodat er ook voor hen weer eens een dansje inzit.