Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Hemels Rembrandt: culinair en cultureel uniek concept

TV-presentator Rick Nieman: "De boereneend met Amsterdamse uienketchup... onvergetelijk." Een maaltijd geïnspireerd op de lifestyle van Rembrandt, maar dan in complete luxe. Op 19 september 2016 was de openingsavond van de derde editie van Hemels Rembrandt. Het culinair als cultureel unieke conce...

Hemels Rembrandt: culinair en cultureel uniek concept

TV-presentator Rick Nieman: "De boereneend met Amsterdamse uienketchup... onvergetelijk."

Een maaltijd geïnspireerd op de lifestyle van Rembrandt, maar dan in complete luxe.

Hemels

Op 19 september 2016 was de openingsavond van de derde editie van Hemels Rembrandt. Het culinair als cultureel unieke concept werd gehouden op de hoogste plek van Amsterdam, de Rembrandt Tower Boardroom. En net zoals vorige jaren was het een groot succes. Vijftig kopstukken uit het bedrijfsleven en de pers genoten van een vijfgangenmaaltijd, omringd door werken van Nederlands beroemdste schilder inclusief adembenemend uitzicht.

Het diner op de 32ste verdieping van de Rembrandt Tower, dat tijdelijk is omgebouwd tot een cultureel restaurant, werd voor dit unieke evenement bereid door topchefs Joris Bijdendijk (Rijks® Restaurant) en Luc Kusters (Bolenius Restaurant). Ook werd het eerste Rembrandtje gelanceerd: chocolade gildepenningen in drie oer-Hollandse smaken: Oranjebitter, Oost-Indische specerijen en lijnzaad en praline.

De opening is geweest, dus dat betekent nog niet het einde, Van 28 september tot en met 1 oktober kan er nog worden genoten van dit exclusieve Hemelse Rembrandtmaal in de Rembrandt Tower Boardroom. Een unieke locatie, die slechts een paar dagen per jaar toegankelijk is voor particulieren.

Het Hemels Rembrandt arrangement bestaat uit vijf-gangendiner inclusief vijf-gangen wijnarrangement, apéritief met Champagne en canapé’s, café Deluxe en friandises plus een Hemels Rembrandt bord, op maat gemaakt in Limoges. De avond begint om 18.30 met een aperitief en eindigt om 22.30 uur.

De avond draagt een prijs van €195,-. U kunt reserveren met een mail naar rembrandt@rtboardroom.nl of u kunt bellen naar 020-5618080.