Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Happy Herfst met de nieuwste Nouveau

In deze Nouveau staan flink wat  wat dames van formaat: Liz Snoijink, koningin Máxima en natuurlijk onze leading lady deze maand: Neelie Kroes. Deze grande dame staat centraal in een groot interview boordevol levenslessen. Verder in Nouveau: De grote Happy Herfst winactie met voor meer dan € 30.0...

Happy Herfst met de nieuwste Nouveau

In deze Nouveau staan flink wat  wat dames van formaat: Liz Snoijink, koningin Máxima en natuurlijk onze leading lady deze maand: Neelie Kroes. Deze grande dame staat centraal in een groot interview boordevol levenslessen.

Verder in Nouveau: De grote Happy Herfst winactie met voor meer dan € 30.000 aan prijzen, veel najaarsmode, de fashiontrucs van Máxima, beauty-inspiratie en de reistrend van het moment: lekker cruisen. 

Wat zijn de fashiontrucs waardoor Máxima zo hoog scoort op de modeladder? Josine Droogendijk, de vrouw achter website Modekoningin Máxima ontrafelt de symboliek van Máxima's krachtige kleurentaal.

Openhartig interview met Neelie Kroes

Ze is een instituut, met oneindig veel ervaring in de politiek en het bedrijfsleven. Daardoor kreeg ze wel kritiek op haar moederschap te verduren. 'Maar dat moet je gewoon van je af zetten. 'Niemand kan voor je uitmaken hoe je moet leven.'

Inspiratie: Blauw, we krijgen er geen genoeg van

Dit seizoen speelt blauw de hoofdrol. Een kleur die iedereen mooier maakt en die helemaal van nu is in combinatie met geel, rood, groen of... blauw!

Wies goes Ageless: De gezondheidscheck

Chef-lifestyle Wies Verbeek (53) hoeft echt geen 100 te worden, maar ze wil wel zo lang mogelijk gezond blijven. Liefst zonder veel rimpels. In deze rubriek zoekt ze uit hoe ze dat voor elkaar krijgt. Deze maand: Waarom geen doorlichting bij de huisarts?

Reizen: Het nieuwe cruisen

Met champagne op de dansvloer met gelijkgestemden of American size XL-pleasure... Cruises zijn er in alle soorten en maten. Nouveaus Claudia en Anita namen de proef op de som en ontdekten dat de Love Boat anno nu allesbehalve oubollig is.

Mode: New Navy

Een zachte herfstzon nodigt uit tot een heerlijke wandeling aan de kust. De look: Navy nieuwe stijl

Happy Herfst!

Geniet van de grote Happy Herfst-winactie van Nouveau met meer dan € 30.000 aan exclusieve prijzen. In Nouveau vind je wát je kan winnen en hoe je meedoet. Veel succes!

Verder in Nouveau:

Binnenkijken in het leukste boetiekhotel van Haarlem, de nieuwste hotspots, een machtig drieluik over die drie vrouwen die vertellen over hun leven na de angst, na borstkanker, Liz Snoijink en haar man delen hun relatiegeheimen en filosoof Lammert Kamphuis over het geluk van 50+.

Nu in de winkel!

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in