Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Haal jij wel alles uit je airfryer?

Je kunt er ook een ei in pocheren – who knew? De één bakt lachend brood in de airfryer, de ander heeft moeite een paar bitterballen krokant te krijgen. Voor wie het apparaat graag vaker wil inzetten voor het maken van volwaardige maaltijden tippen we het nieuwe 24Kitchen programma 'Every Day Fry-...

Haal jij wel alles uit je airfryer?

Je kunt er ook een ei in pocheren – who knew?

De één bakt lachend brood in de airfryer, de ander heeft moeite een paar bitterballen krokant te krijgen. Voor wie het apparaat graag vaker wil inzetten voor het maken van volwaardige maaltijden tippen we het nieuwe 24Kitchen programma 'Every Day Fry-day'.

Hierin deelt chef Danny elke werkdag heerlijke en verrassende gerechten die te maken zijn in de airfryer. Daarnaast geeft hij tips en hacks om het koken met je hetelucht friteuse nog makkelijker te maken.

De recepten zijn gevarieerd en bereid met verschillende kooktechnieken en altijd klaar binnen 20 minuten.

Het snacken en frituren wordt daarbij natuurlijk niet vergeten. Op vrijdag is het daarom tijd voor de FRY-MI-BO en geeft Danny tips voor unieke gerechtjes op je  borrelplank.

‘Every Day Fry-day’ is vanaf 29 augustus elke werkdag te zien om 18.00 uur op 24Kitchen.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in