Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Haags toprestaurant HanTing verhuist naar Beijing (en er komt iets heel leuks voor in de plaats)

Al jaren is HanTing één van de beste Aziatische restaurants van Nederland en een begrip in Den Haag. Wenkbrauwen trokken dan ook op toen ze hun Michelinster verloren... Maar wat blijkt; Chef Han Ji gaat het helemaal anders doen.  9 Jaar geleden was hij baanbrekend met zijn combinatie van Oosterse...

Haags toprestaurant HanTing verhuist naar Beijing (en er komt iets heel leuks voor in de plaats)

Al jaren is HanTing één van de beste Aziatische restaurants van Nederland en een begrip in Den Haag. Wenkbrauwen trokken dan ook op toen ze hun Michelinster verloren... Maar wat blijkt; Chef Han Ji gaat het helemaal anders doen. 

9 Jaar geleden was hij baanbrekend met zijn combinatie van Oosterse ingrediënten en Franse bereiding. En nu is het tijd voor iets nieuws.

Daarom gaat HanTing Cuisine op 1 mei dicht voor een grote verbouwing. Ze komen terug als Zhēng. In het nieuwe restaurant vormt stoom een belangrijke basis. HanTing Cuisine blijft bestaan, maar verhuist naar Beijing.

Chef Han Ji: "Na 8 succesvolle jaren, vonden we het de hoogste tijd om met iets nieuws te komen. We hebben besloten om een andere richting in te slaan. We willen terug naar de Chinese basis en toegankelijker worden. Ook gezond eten krijgt een nog prominentere positie."

Laatste kans

Dineren bij HanTing Cuisine in Den Haag kan nog tot 1 mei. Dat lieten wij ons geen twee keer zeggen.

Verse vis uit de haven van Scheveningen zingt op het bord en exotische ingrediënten als miso shiso pesto, yuzu, zee-egel en zelfs kwal (!) dansen op onze smaakpapillen.

De sommelier schenkt graag wat onbekendere wijnen van kleine wijnboeren. Zo drink je weer eens iets anders.

Een aanrader dus, nu het nog kan. En anders wachten we gewoon tot Zhēng open is. We houden je op de hoogte!

www.hantingcuisine.nl