Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

GROOT LETTERFESTIVAL IN EINDHOVEN

Op zondag 10 april a.s. vindt in Eindhoven de tweede editie van het Groot Letterfestival plaats met optredens van Jules Deelder, Griet Op de Beeck, Wim Daniëls en Maartje Wortel. Jong en oud zijn welkom op dit literaire festival waarvoor de zorgcentra Vitalis Peppelrode en Vitalis Wilgenhof voor ...

GROOT LETTERFESTIVAL IN EINDHOVEN
Letterfestival

Op zondag 10 april a.s. vindt in Eindhoven de tweede editie van het Groot Letterfestival plaats met optredens van Jules Deelder, Griet Op de Beeck, Wim Daniëls en Maartje Wortel. Jong en oud zijn welkom op dit literaire festival waarvoor de zorgcentra Vitalis Peppelrode en Vitalis Wilgenhof voor één dag omgetoverd worden tot festivallocaties met optredens, interviews en workshops. Een dag boordevol afwisseling en volop inspiratie!

Kom genieten van muzikale woordkunstenaars of volg een masterclass bij Dichter des Vaderlands Anne Vegter. Schuif aan bij voordachten van prominente gasten, aanstormend talent en eigenzinnige Vitalisbewoners. Zoekt u een boek dat u op het lijf geschreven is? Grote kans dat u het vindt bij het spreekuur voor Boeken op Recept. Heeft u altijd al uw favoriete spreuk of dichtregel willen uitdragen? In de Literaire Tattooshop zetten we hem tijdelijk op uw arm, bil of been. Speciaal voor kinderen is er een programma met Ingrid en Dieter Schubert, het schrijversechtpaar van bekroonde prentenboeken als Er ligt een krokodil onder mijn bed! en Monkie.

Het Groot Letterfestival verrast, verbaast en het maakt bijzondere ontmoetingen mogelijk. Bovendien kunnen goede verhalen verschillende generaties boeien en verbinden. Daarom zetten Vitalis Peppelrode en Vitalis Wilgenhof op 10 april 2016 de deuren wagenwijd open voor publiek.

Informatie

Locaties: Vitalis Peppelrode en Vitalis Wilgenhof, Eindhoven

Aanvang: 14.30 uur Einde: 21.30 uur

Toegangsprijs: €15,-

€12,50 (65+-pas, studentenkaart, CJP, bibliotheekpas)

€2,50 voor 4-12 jaar

Gratis voor kinderen van 0-3 jaar en 100-jarigen

www.grootletterfestival.nl

vitalis.samenuitagenda.nl