Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Giro 777 is opengesteld voor overstromingen Limburg

Het Nationaal Rampenfonds helpt slachtoffers. De beelden uit Limburg zijn bijna niet te bevatten. Ondergestroomde woningen, huizen waarvan de overstromingen de structuur heeft verzwakt, duizenden mensen die hebben moeten evacueren, infrastructuur in puin – sommigen zijn alles kwijt. Het Nationaal...

Giro 777 is opengesteld voor overstromingen Limburg

Het Nationaal Rampenfonds helpt slachtoffers.

De beelden uit Limburg zijn bijna niet te bevatten. Ondergestroomde woningen, huizen waarvan de overstromingen de structuur heeft verzwakt, duizenden mensen die hebben moeten evacueren, infrastructuur in puin – sommigen zijn alles kwijt.

Het Nationaal Rampenfonds (NRF) heeft per direct giro 777 opengesteld, waar donaties voor de wateroverlast in Limburg kunnen worden gedaan.

Volgens het Rampenfonds is duidelijk dat "veel schade niet verzekerbaar en dus ook niet verzekerd is". Gehoopt wordt met donaties de nood te kunnen verlichten. 

Doneren kan via iDEAL op de pagina van het NRF. Ook kunnen mensen zelf een overboeking doorgeven aan hun bank. In dat laatste geval kan de donatie worden gedaan ten name van Stichting Nationaal Rampenfonds in Houten, op rekeningnummer NL28 INGB 0000 000 777.

Foto's (c) Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in