Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Ga mee naar Art Breda

ART BREDA is dé beurs voor kunst, antiek en design die dit jaar van 19 t/m 22 april wordt gehouden. Met de Nouveau-aanbieding krijg je behalve toegang tot de beurs ook een interessante rondleiding van kunsthistoricus Marius van Dam. En dat is nog niet alles! Als NOUVEAU-lezer krijg je van directe...

Ga mee naar Art Breda

ART BREDA is dé beurs voor kunst, antiek en design die dit jaar van 19 t/m 22 april wordt gehouden. Met de Nouveau-aanbieding krijg je behalve toegang tot de beurs ook een interessante rondleiding van kunsthistoricus Marius van Dam. En dat is nog niet alles!

Als NOUVEAU-lezer krijg je van directeur Erik Hermida een boeiende inleiding op de beurs. Kunsthistoricus Marius van Dam neemt je mee langs hoogtepunten van de beurs en een aantal bijzondere mini-masterclasses.

Je maakt kennis met vijf eeuwen schilder- en beeldhouwkunst bij Douwes Fine Art en krijgt uitleg over hedendaagse kunst van Bianca Landgraaf. Tijdens een bezoek aan Atelier Bockweg & Eekels, vertelt goud- en edelsmid Sabine over sieraden ontwerpen.

Na afloop kun je vol inspiratie de middag afsluiten bij de Baroniebar, waar je wordt getrakteerd op heerlijke wijn en hapjes.

N O U V E A U – A R R A N G E M E NT

14.00-14.30 uur: Ontvangst met koffie/thee en taart op het Cees van Eck-terras en introductie door Erik Hermida.

14.30-15.30 uur: rondleiding en mini-masterclasses.

15.30-16.00 uur: afsluitende borrel.   

Dit arrangement is inclusief

  • Entree ART BREDA t.w.v. €15
  • Koffie/thee naar keuze en taart
  • Rondleiding van een uur met 3 mini-masterclasses van specialisten
  • Twee glazen wijn en hapjes

DATA & PRIJZEN

20 en 21 april 2018. De prijs voor dit arrangement bedraagt voor NOUVEAU-abonnees € 32,50 per persoon, voor niet-abonnees € 35 per persoon.

AANMELDEN

Mee naar ART BREDA? Meld je dan vóór 6 april aan via www.artifex.nu/nouveau