Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Even ontsnappen naar Frankrijk met Onno Kleyn

Een tripje in boekvorm, heerlijk in deze tijden. Ook als je deze zomer niet op Franse bodem vertoeft, kun je dat Frankrijk-gevoel snel injecteren. Culinair schrijver en wijnjournalist Onno Kleyn schreef het heerlijke boek Mijn Frankrijk, vol verhalen én recepten die je meevoeren naar La Douce Fra...

Even ontsnappen naar Frankrijk met Onno Kleyn

Een tripje in boekvorm, heerlijk in deze tijden.

Ook als je deze zomer niet op Franse bodem vertoeft, kun je dat Frankrijk-gevoel snel injecteren. Culinair schrijver en wijnjournalist Onno Kleyn schreef het heerlijke boek Mijn Frankrijk, vol verhalen én recepten die je meevoeren naar La Douce France.

Het leven in een Bourgondisch dorpje, de geschiedenis van het kaasplateau, taaie biefstuk in het Parijse Quartier Latin: in zijn boek weet Kleyn én te informeren én te vermaken met zijn avonturen. Hij is dan ook nogal dol op alles Frankrijk.

Ga mee op reis door de 'Hexagone' van Normandië tot de Provence, van de Elzas tot de Spaanse grens en kook om het gevoel te vervolmaken een van de ruim honderd recepten die Kleyn zelf kookte op de camping of in zijn Franse huis.

Een kookboek, een leesboek, een reis op papier die geen enkele maatregel je af kan nemen. O, en als het bevalt is er óók nog een Mijn Italië. Daar kom je de Nederlandse zomer wel mee door.

Beeld: Nijgh & Van Ditmar

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in