Eva Jinek openhartig over pittige periode in haar leven: 'Ik wilde mezelf gewoon niet zien'

Eva Jinek openhartig over pittige periode in haar leven: 'Ik wilde mezelf gewoon niet zien'

Wie is Eva Jinek eigenlijk? Hoe is het om gekroond te zijn tot talkshowkoningin? Is ze gelukkig? Daar probeerde Tim den Besten in zijn programma 'Tims ^ tent, (maar dan in een bungalow)' achter te komen.

De twee hebben het over een boeket BiFi (haar favoriete snack), maar ook over een tijd in het leven die niet bepaald prettig was.

Falen

De pittige presentatrice, zoals Tim haar noemt, doelt hiermee op de tijd waarin ze anchor van Nieuwsuur zou worden. "Ik ben toen ontslagen omdat ik een relatie met Bram Moszkowicz had. Dat voelde als falen in het publieke domein. Dat vond ik echt verschrikkelijk, een heel moeilijke tijd."

Onzekere vrouw

Uiteindelijk zag ze toch haar droom uitkomen: een eigen talkshow. Alhoewel dat in het begin niet helemaal lekker liep, ze kreeg kritiek en de zelfverzekerde Eva veranderde even in een onzekere vrouw. Eva: "Ik wilde gewoon niet in de spiegel kijken, omdat ik gewoon genoeg had van mezelf. Ik was zo teleurgesteld dat het zo was gegaan. Ik wilde gewoon mezelf niet meer zien."

Enorm gelukkig

Nu zit ze wel goed in haar vel. "Ik zit nu op een soort van summum van gelukselementen. Alles gaat goed, mijn familie is gezond, ik ben gelukkig met mijn vriend en mijn baby én ik heb leuk werk. Nee, ik heb echt niks te klagen", aldus de presentatrice. 

Bekijk hieronder de hele aflevering terug

Bron: Tims ^ tent Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in