Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

EnergyUp Cafe

Versla de winterdip in het EnergyUp Café Starbucks en Philips werken samen om klanten een boost energie te geven Vanaf vandaag zijn diverse Starbucks winkels in Nederland omgetoverd tot EnergyUp Cafés. Tot en met 28 februari zijn deze winkels uitgerust met de Philips EnergyUp lampen, om zo Starbu...

EnergyUp Cafe
EnergyUp

Starbucks en Philips werken samen om klanten een boost energie te geven

Vanaf vandaag zijn diverse Starbucks winkels in Nederland omgetoverd tot EnergyUp Cafés. Tot en met 28 februari zijn deze winkels uitgerust met de Philips EnergyUp lampen, om zo Starbucks fans een extra dosis energie te geven en de winter blues te verslaan.

Een dubbele boost aan energie in het EnergyUp Café

Onze drukke levensstijl vraagt om constante topprestaties, de hele dag door. Niet zo gek dus dat zelfs de fitste persoon last kan hebben van energiedipjes. Zeker in de winter-maanden, wanneer de dagen donker zijn, lukt het niet altijd om voldoende daglicht tot ons te nemen. Terwijl dat juist van belang is voor een optimale energiehuishouding, humeur en welzijn. Om Starbucks fans een extra dosis energie te geven tijdens de winterdagen, zijn diverse Starbucks winkels uitgerust met de Philips EnergyUp lampen. Deze lamp gebruikt de kracht van natuurlijk daglicht om zo de de energievoorraad aan te vullen en alertheid en het humeur te verbeteren. Dit maakt het EnergyUp Café de perfecte hangout en werkplek om je batterij weer op te laden onder het genot van je favoriete Starbucks drankje.

Genoeg energie voor de hele dag

De Philips EnergyUp lamp revitaliseert het lichaam en bevordert een goed humeur in slechts 20 tot 30 minuten, door de lamp simpelweg op armlengte te positioneren zodat het licht in de ogen schijnt. Deze natuurlijke energiebron past bij een gezonde levensstijl en helpt je op te starten in de ochtend of na je lunchdip. Het ondersteunt bovendien het behoud van een uitgebalanceerde energievoorraad gedurende de dag.

NIEUW: Coconut Caffè Latte om bij op te warmen

Naast de energieke EnergyUp Cafés heeft Starbucks deze winter de Coconut Caffè Latte geïntroduceerd. Dit drankje is verkrijgbaar in alle winkels door het land en is de perfecte combinatie van klassieke Starbucks espresso en zachte kokosmelk.

Philips klanten worden in deze koude wintermaanden getrakteerd op een gratis Starbucks drankje wanneer zij er één voor een vriend of vriendin kopen . Zo kunnen zij samen de nieuwe Cononut Caffè Latte proberen of simpelweg genieten van hun favoriete Starbucks koffie in alle Starbucks winkels in Nederland. Fans worden op hun beurt door Philips in de watten gelegd en ontvangen 10% korting bij aankoop van een Philips EnergyUp lamp (voor meer informatie en algemene voorwaarden voor beide acties verwijzen wij door naar Philips.nl/energy-cafe).

Locaties Starbucks:

The Bank, Rembrandtplein – Utrechtsestraat 9 Amsterdam

Overtoom – Overtoom 72, Amsterdam

Hollandse Toren – Hollandse Toren 97, Utrecht

Grote Markt – Grote Markt 44, Den Haag

Wanneer:

25 januari – 28 februari 2016