Duurste dining-experience ter wereld

Duurste dining-experience ter wereld

Tot vorig jaar was het duurste restaurant ter wereld Sublimotion,

Dining-experience
gevestigd in het 5-sterren Hard Rock Hotel op Ibiza. Nu is er een nieuwe duurste dining-experience, en wel in Singapore. Een avond doorbrengen in Restaurant Ce La Vi op het dakterras van het Marina Bay Sands Hotel is nog een tikje duurder, namelijk €1,8 miljoen. Voor dit bedrag ontvangt u niet alleen een 18-gangen menu in over-de-top luxe, maar ook mag u de chopsticks met ingelegde 4-karaat diamanten mee naar huis nemen. In deze chopsticks wordt uw naam ingegraveerd, waardoor zij alleen al een waarde van €15.000,- hebben.

De avond begint met een helikoptervlucht van 45 minuten over Singapore,

Dining-experience

daarna stapt u aan boord van een cruiseschip en vervolgt u uw tocht ten slotte met een Rolls-Royce naar het restaurant. Aangekomen bij uw tafel wordt u omringt door 10.000 rozen en worden alleen de beste kaviaar, oesters en duif geserveerd met de meest exclusieve wijnen en champagnes ter wereld. Een wijn jonger dan 44 jaar is er niet te krijgen. Om de hele experience af te sluiten ontvangt u een blijvend aandenken aan de avond, namelijk de Jane Seymour ring.

Mocht uw interesse zijn gewekt na het lezen van dit artikel, dan is het nog maar de vraag of u daadwerkelijk in aanmerking zult komen. Dit exclusieve diner wordt slechts aan één uitverkoren koppel geserveerd, hieraan gaat een uitgebreide screening vooraf. Ps. Wel fijn om te weten dat je dan wel in totale privacy kunt dineren, het restaurant wordt voor overige gasten gesloten.

Bron: http://bit.ly/2ckEx3i