Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Dit Valentijns-envelopje is zo gemaakt en verrukkelijk

Wil je je lief of mogelijk toekomstige prins dit jaar eens verrassen met iets bijzonders? Iets anders dan de geijkte (muziek)kaart, I love you koffiemok-to go of fotolijst met print van jullie samen? Zoek niet verder. Begeef je (even maar) achter het fornuis en tover in mum van tijd deze overheer...

Dit Valentijns-envelopje is zo gemaakt en verrukkelijk

Wil je je lief of mogelijk toekomstige prins dit jaar eens verrassen met iets bijzonders? Iets anders dan de geijkte (muziek)kaart, I love you koffiemok-to go of fotolijst met print van jullie samen? Zoek niet verder.

Begeef je (even maar) achter het fornuis en tover in mum van tijd deze overheerlijke eetbare brievenbuspost.

Sweets for my sweet

De liefde van de man gaat nog altijd door de maag. Zoeter kan je (liefdes)boodschap echt niet worden. 

Wat je zelf maakt, is altijd leuker, want met liefde en aandacht tot stand gekomen. Deze zoete Valentijnsurprise waar je je vingers bij aflikt zal hij vast niet snel vergeten. Blogger Liz Bushong bedacht de prachtige envelop. Minder geschikt voor de brievenbus, maar des te beter voor de knorrende maag. 

Foto: Liz Bushong

Sugar for my honey

En goed nieuws, het is makkelijk te maken; iedereen krijgt dit smakelijke cadeau in een handomdraai gefikst. Je neemt een lap vers taartdeeg (of bladerdeeg voor een knapperiger, nog makkelijker variant) en snijdt het in een vierkant. Vul het met wat vers fruit of kersenvulling - of waar je de ontvanger maar blij mee kunt maken - en vouw het deeg tot een envelop.

Hartje

Snij uit het deeg dat over is een klein hart en plak het op de zijden waarmee je de envelop hebt dichtgemaakt. Strooi een beetje suiker over je brievenbuspost en bak het in 15-18 minuten (werp soms wel even een blik in de oven) op 200 graden af in de oven. 

Voilà, smullen maar! Zulke verrukkelijke post heeft hij vast nog nooit ontvangen. 

(Nu nog een heel voorzichtige koerier die het bij hem aflevert)

Bron: Goodhousekeeping.com