Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Dit kostuumdrama à la Bridgerton ontvangt lovende reacties

Heb jij 'm al gebinged?

My Lady Jane

Op Prime Video is sinds kort de gloednieuwe historische dramaserie My Lady Jane te zien. Hierin staat een alternatieve versie van de Tudor-wereld centraal: wat als prins Edward, de zoon van de beruchte koning Henry VIII niét was overleden? En wat als Lady Jane Grey niét onthoofd was? Zet de popcorn maar klaar, want de eerste reacties beloven héél veel goeds.

My Lady Jane

Overdaad, luxe, en natuurlijk een hoop schandalen en sensatie…geen wonder dat we allemaal helemaal fan zijn van Netflix-serie Bridgerton. Goed nieuws voor liefhebbers van een weelderig kostuumdrama: er valt sinds kort een nieuwe parel te streamen!

Het nieuwe kostuumdrama dat onlangs op Prime Video werd gelanceerd is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Brodi Ashton, Cynthia Hand en Jodi Meadows. Zelf kondigde de streamingdienst de serie aan als "een grandioze hervertelling van het verhaal van jonkvrouw Lady Jane Grey, maar dan in een nieuw kostuum gestoken. De jonkvrouw in nood redt zichzelf - en daarna het koninkrijk".

Het verhaal

De nieuwe serie draait om de eigenzinnige Jane, die geheel onverwacht en van de ene op de andere dag tot koningin wordt gekroond. Het speelt zich af in een alternatieve versie van de Tudor-dynastie (1485-1603) en haar plotselinge nieuwe rol gaat uiteraard gepaard met de nodige overdadige obstakels. Zo is ze het doelwit van schurken die het op haar hebben gemunt, om maar wat te noemen...

Dat belooft veel goeds! En als we de eerste reacties op X mogen geloven, is het kijken inderdaad de moeite waard. Meerdere gebruikers van het platform zijn enthousiast na een avondje bingen.

Lijkt ons een prima tijdverdrijf voor tijdens regenachtige zomerdagen. Helemaal nu een nieuw seizoen van Bridgerton nog wel even op zich laat wachten. Bingen maar!

Lifestyle
  • Filmvandaag, X
  • My Lady Jane