Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Dít kost de duurste milkshake ter wereld (en dit is waarom)

Volgens het Guinness World Records drink je de duurste milkshake ter wereld in New York. Voor een lieve 100 dollar, is 'ie van jou. Helaas mag je de beker niet houden, want die is helemaal ingelegd met Swarovski-kristallen. Wat dit koude goedje verder zo duur maakt?  Melk van kanaaleiland Jersey,...

Dít kost de duurste milkshake ter wereld (en dit is waarom)

Volgens het Guinness World Records drink je de duurste milkshake ter wereld in New York. Voor een lieve 100 dollar, is 'ie van jou.

Helaas mag je de beker niet houden, want die is helemaal ingelegd met Swarovski-kristallen. Wat dit koude goedje verder zo duur maakt? 

Melk van kanaaleiland Jersey, slagroom van Devonshire, vanille-ijs uit Tahiti en verse vanille uit Madagaskar. En dat is niet alles.

De karamel wordt gemaakt met verse ezelsmelk (!) die geïnfuseerd is met cacao uit Venezuela en als kers op de taart wordt de shake afgewerkt met eetbaar 23-karaats goud. 

Je drinkt 'm bij Serendipity in New York.

Enjoy!

Beeld: Guinness World Records. Bron: LXRY.nl

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in