Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Dit is hoe Cora uit de Titanic er nu uitziet

Kleine meisjes worden groot Actrice Alexandrea Owens-Sarno die Jack Dawson’s (Leonardo DiCarprio) zijn best girl speelt in de Titanic is al helemaal volwassen. In haar mid-20’s werkt zij nog steeds als actrice in Los Angeles. Hier is de vergelijkende foto, van toen naar nu: ‘Op school noemden ze ...

Dit is hoe Cora uit de Titanic er nu uitziet

Kleine meisjes worden groot

Actrice Alexandrea Owens-Sarno die Jack Dawson’s (Leonardo DiCarprio) zijn best girl speelt in de Titanic is al helemaal volwassen. In haar mid-20’s werkt zij nog steeds als actrice in Los Angeles. Hier is de vergelijkende foto, van toen naar nu:

Cora

‘Op school noemden ze mij soms Cora, of zeiden ze dat ze mij op televisie hadden gezien. Ook keken wij vaak mijn stukje op school. Ik was ‘The Titanic girl’. Dit vond ik niet zozeer vervelend, omdat het leuk bleef in plaats van opdringerig,’ vertelt Alexandrea aan platform BuzzFeed. Na de Titanic heeft Alexandrea gelijk een agent genomen. Ze heeft veel audities gedaan, maar het was een zware tijd om in de filmindustrie aangenomen te worden. ‘Iedereen zag mij als Cora, niet als Alexandrea. Op straat herkende iedereen mij, wat overweldigend en moeilijk werd. Mensen vroegen namelijk om mijn handtekening, maar ik was 9 jaar oud! Ik had helemaal geen handtekening en van mijn ouders mocht ik niet met vreemde praten. Daarom had zij haar acteercarrière op een lager pitje gezet.

De Titanic

‘Op de set was het geweldig. Omdat ik zo jong was wist ik vaak niet wat er aan de hand was. Iedereen was zo aardig en ik luisterde goed naar wat er van mij gevraagd werd. Ik heb veel tijd met Leonardo mogen spenderen. Hij was de liefste op set! Er zit zoveel van het karakter van Jack in Leo. Hij was goofy, schattig en aardig. Hij had altijd een glimlach op zijn gezicht!’

En natuurlijk: wat vond zij van het einde?

Zoals iedereen in de film kan zien, kan Jack makkelijk naast Rose passen op de drijvende deurkozijn. Ook Alexandra is hiervan overtuigd, maar zij denkt dat Jack gewoon te nobel was om te overleven.

Bron: Goodhousekeeping

Bewaren

Bewaren