Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Dít is het schoonste strand van Nederland

Even je afval in een bak doen is een kleine moeite. Met het oog op de warme dagen die tot half september lijken aan te houden is een dagje strand best aanlokkelijk. Waar kun je eens heen als je niet heel erg hecht aan drukte, herrie en rommel? Ouddorp is de winnaar Het Noordzeestrand bij het Zuid...

Dít is het schoonste strand van Nederland

Even je afval in een bak doen is een kleine moeite.

Met het oog op de warme dagen die tot half september lijken aan te houden is een dagje strand best aanlokkelijk. Waar kun je eens heen als je niet heel erg hecht aan drukte, herrie en rommel?

Ouddorp is de winnaar

Het Noordzeestrand bij het Zuid-Hollandse Ouddorp is wellicht een optie: het is door de jury van de strandverkiezingen uitgeroepen tot het schoonste strand van Nederland. Het strand in de gemeente Goeree-Overflakkee bleef met het eindcijfer 9,51 Waddeneiland Schiermonnikoog en de Zeeuwse badplaats Sluis voor en won in 2018 ook al eens.

Grote schoonmaak

De inspecteurs keken bij het jaarlijkse onderzoek ook naar de parkeerterreinen, strandopgangen, paviljoens en het strand zelf. Het strand wordt twee keer per dag schoongemaakt, bij de duinen staan om de twintig meter afvalbakken en ook het type strandgasten dat hier komt doet hun best het strand schoon te houden.

Foto (c) Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in