Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Wow: dit is de echte leeftijd van Bridgerton-actrice Nicola Coughlan

Fans zijn stomverbaasd. 

Nicola Coughan Bridgerton

Ons geduld is flink op de proef gesteld, maar het derde seizoen van Bridgerton staat nu echt op het punt van beginnen. Omdat Penelope Featherington hierin centraal staat, zijn fans op onderzoek uitgegaan over actrice Nicola Coughlan. In de serie is zij russen de 17 en 18 jaar oud, maar haar echte leeftijd deed vele wenkbrauwen fronsen.

Nieuw seizoen

Nog voor het derde seizoen van Bridgerton überhaupt in productie ging, wisten we al hoe het seizoen zou eindigen: met Penelope Featherington (Nicola Coughlan) en Colin Bridgerton (Luke Newton) die eindelijk voor elkaar vallen. Toch kunnen we niet wachten om te zien hoe deze romance zich zal ontvouwen. Het derde seizoen van Bridgerton zal naar verwachting precies verder gaan waar het tweede eindigde.

Leeftijd

In Bridgerton speelt Nicola een hele jonge vrouw; ze is in de serie tussen de 17 en 18 jaar oud. Vanwege haar jonge uiterlijk komt ze daar goed mee weg, maar wat blijkt? In het echt is de actrice een stuk ouder. Met haar 37 jaar is ze maar liefst twintig jaar ouder dan haar personage, en dat deed fans van de serie stijl achteroverslaan. “Hoezo is Nicola al 37?!”, schrijft iemand over de ontdekking op social media. “Ik dacht dat ze een kindsterretje was, zoals Millie Bobby Brown.” Een andere fan laat weten: “Ik was enorm verrast toen ik las dat ze bijna 40 is, ik schatte haar ergens in de 20!”

Pikante scènes

Sinds bekend is dat Nicola in het komende seizoen van Bridgerton de hoofdrol vertolkt, wordt ze ook buiten de serie om extra in de spotlights gezet. Zo kwamen fans er ook al achter dat de actrice met de makers van de serie heeft afgesproken dat ze niet te naakt in beeld komt, in tegenstelling tot veel van haar Bridgerton-collega's. “Dat staat letterlijk zo in mijn contract", zei ze daar onlangs over in gesprek met de radiozender SiriusXM Hits 1. "Mensen denken dat ik een grapje maak. Ik ben Iers-katholiek opgevoed. Dat is niet hoe dat bij ons gaat."

Bridgerton seizoen 3, deel 1 verschijnt op 16 mei op Netflix. Op het tweede deel moeten we vervolgens een krappe maand wachten. Bridgerton seizoen 3, deel 2 is vanaf 13 juni te bekijken.

Lifestyle
  • Libelle, NSMBL
  • Bridgerton (Netflix)