Deze zomertrend wil je niet missen: fel, feller, felst!

Fluor

Van interieur tot je kledingkast – felle kleuren zoals lime, fluorescerend geel, oranje en zelfs neon zijn dit jaar hot. Met elke kleur ben je helemaal on trend, als ‘ie maar fel en vrolijk is.

Makkelijk meedoen

Het toepassen van deze trend is een eitje, want elke kleur telt mee en ze mogen ook nog eens allemaal door elkaar. De plank misslaan kan dus bijna niet. Lime (ofwel de verfkleur Acid Drop van Farrow & Ball) op de muur, een hot pink kleedje erbij en als outfit een paars power pak van MS Mode – het kan allemaal en er zijn dan ook talloze kleurcombinaties mogelijk. Met deze trend hoef je je dus zeker niet te vervelen.

MS Mode
© MS Mode

Instap accessoires

Mocht je een tijdlang zijn gezwicht voor de simplistische, rustige Scandi-stijl of de ingetogen Parijse look – geen nood, met een mode- of interieuraccessoire in een kek kleurtje kom je al een heel end. Zo kan je je interieur een kleurrijke boost geven met een accessoire uit de fluo collectie van vtwonen.

VT Wonen
© VT Wonen

Dat de trend luid en duidelijk aanwezig is zo blijkt – zelfs de keukenapparatuur moet eraan geloven.

Kyoto
© Kyoto

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in