Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Deze prachtige vijftiger is een veel gevraagd internationaal model

Een stralende lach, een prachtige blik en een mooie kop met grijze haren: Petra van Bremen (58) is een mooie verschijning. Logisch dat ze furore maakt als model én zojuist een contract ondertekend heeft bij IconicFocus Models in New York.  En dat is niet zomaar een modellenbureau, ook onder ander...

Deze prachtige vijftiger is een veel gevraagd internationaal model

Een stralende lach, een prachtige blik en een mooie kop met grijze haren: Petra van Bremen (58) is een mooie verschijning. Logisch dat ze furore maakt als model én zojuist een contract ondertekend heeft bij IconicFocus Models in New York. 

En dat is niet zomaar een modellenbureau, ook onder anderen Jerry Hall en onze Frederique van der Wal zijn hierbij aangesloten. Petra van Bremen is er trots op een Best-Ager model te zijn en daarmee hét bewijs dat schoonheid niet leeftijdsgebonden is. 

Carrièreswitch

Petra had voorheen een succesvolle loopbaan in Human Resources, maar verhuisde voor haar grote liefde naar Duitsland. Met dank aan deze man maakte ze op haar 48e deze carrièreswitch. Hij vond haar een prachtige oudere vrouw en stelde daarom voor om haar modellencarrière weer nieuw leven in te blazen. In eerste instantie wuift ze dit weg, maar uiteindelijk durft ze toch weer de stap te wagen.

In lingerie

Per toeval, tijdens een wandeling, ontdekt Petra dat haar vroegere modellenbureau een filiaal in Hamburg heeft. Ze schrijft zich weer in en heeft al snel een klus te pakken. Haar eerste opdracht? Een lingerie-shoot voor een bekende Duitse catalogus. Inmiddels is ze alweer tien jaar aan de slag als model en zijn we tientallen reclamecampagnes, mode- en catalogusfoto’s verder.

Geen houdbaarheidsdatum

Met deze carrièrestap wil Petra andere vrouwen motiveren ook in de tweede levenshelft dromen te vervolgen. Zij wil voor vrouwen een rolmodel zijn en ze inspireren. Vrouwen hebben geen houdbaarheidsdatum, alleen omdat ze de vijftig zijn gepasseerd. "Als je een droom hebt, probeer deze waar te maken. Accepteer je leeftijd en denk: 'Ik ben vijftig, so what!', zo vertelde ze onlangs in Koffietijd.