Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Deze modellen van veertig plus hebben het nog steeds!

De 47-jarige Claudia Schiffer heeft een lijf en de looks om jaloers op te zijn. Niet zo gek dat we haar nog steeds in reclamecampagnes zien. En Christie Brinkley (63) poseert nog in lingerie. Wow! Wie zegt dat schoonheid leeftijdsgebonden is? Deze modellen van boven de veertig jaar hebben het nog...

Deze modellen van veertig plus hebben het nog steeds!

De 47-jarige Claudia Schiffer heeft een lijf en de looks om jaloers op te zijn. Niet zo gek dat we haar nog steeds in reclamecampagnes zien. En Christie Brinkley (63) poseert nog in lingerie. Wow! Wie zegt dat schoonheid leeftijdsgebonden is?

Deze modellen van boven de veertig jaar hebben het nog steeds. Kijk maar naar onderstaand lijstje.

1. Naomi Campbell (47)

Het topmodel was onlangs nog te zien in een commercial van H&M, verschijnt nog vaak in tijdschriften én liep onlangs nog mee in de show van Versace

2. Christie Brinkley (63)

De blondine (die toegeeft de natuur weleens een handje te helpen) poseert nog regelmatig voor Sport Illustrated Swimsuit Issue en andere bladen. 

3. Christy Turlington (48)

Ook Christy Turlington zien we nog weleens tegenkomen in verschillende reclamecampagnes. Zo was ze een paar jaar terug nog het gezicht van Calvin Kleins succesparfum Eternity en zien we haar in reclames van Maybelline.

4. Tyra Banks (44)

Ook al is Tyra Banks nu bekend als presentatrice, toch heeft ze ook nog tijd voor fotoshoots. We komen het model nog regelmatig tegen in verschillende magazines.

5. Cindy Crawford (51)

Tegenwoordig staat haar dochter Kaia in de spotlights, maar ook Cindy doet af en toe nog weleens een fotoshoot. Ook al heeft ze vorig jaar gezegd echt te stoppen als model. Zo liep ze vorig jaar nog mee tijdens een show van Versace.

Bron: Nouveau/WWD

Beeld: Hollandse Hoogte