Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Deze leuke wierookstokjes zorgen voor vrolijke vibes in huis

Wierook op kleurrijk. Heerlijk om af en toe een wierookstokje te branden, want zo'n geur doet iets met lichaam én geest. Maar de stokjes zelf zien er nooit écht leuk uit. Tot nu. Deze gezellige stokjes uit Berlijn zijn zelf ook al leuk om te zien en hebben verder niet veel tierelantijnen nodig. D...

Deze leuke wierookstokjes zorgen voor vrolijke vibes in huis

Wierook op kleurrijk.

Heerlijk om af en toe een wierookstokje te branden, want zo'n geur doet iets met lichaam én geest. Maar de stokjes zelf zien er nooit écht leuk uit. Tot nu. Deze gezellige stokjes uit Berlijn zijn zelf ook al leuk om te zien en hebben verder niet veel tierelantijnen nodig.

De stokjes zijn van Relaxscent en hebben een heel korte brandtijd (vijf minuten) en weinig rookontwikkeling. Je geniet zo wél een paar uur van een lekkere geur en positieve vibes, maar het ritueel zelf is lekker mini.

En ook wel belangrijk: het ziet er leuk uit. In een box zitten tien verschillende geuren met ook hun eigen (met gedroogd bloemenpoeder gemaakte) kleurtjes. Sommigen stimulerend (betere concentratie, ideaal voor tijdens het werk) en anderen om te kalmeren, na een hectische dag bijvoorbeeld.

Je kunt er een leuk houdertje bij aanschaffen als je die nog niet hebt, maar kunt de stokjes ook in de verpakking zelf branden. Ideaal.

Hebben? Je shopt ze hier.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in