Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Deze jurk van Melania krijgt een plek in het museum

De inauguratie-jurk van Melania Trump in levende lijve bewonderen. Dat kan vanaf aanstaande vrijdag in het Smithsonian National Museum of American History in Washington. Dat meldt de modewebsite Woman's Wear Daily (WWD).  Melania voegt zich bij een imposant rijtje. Ook de jurken van first ladies ...

Deze jurk van Melania krijgt een plek in het museum

De inauguratie-jurk van Melania Trump in levende lijve bewonderen. Dat kan vanaf aanstaande vrijdag in het Smithsonian National Museum of American History in Washington. Dat meldt de modewebsite Woman's Wear Daily (WWD). 

Melania voegt zich bij een imposant rijtje. Ook de jurken van first ladies Michelle Obama, Hillary Clinton en Jackie Kennedy zijn in het bezit van het museum. Een enorme eer dus.

Momentje kippenvel

Tijdens de inauguratie van haar man Donald Trump, op 20 januari dit jaar, droeg Melania een romantische off-the-shoulder witte jurk van de Frans-Amerikaanse designer Hervé Pierre. "Als een buitenlander die Amerikaan is geworden is het een grote eer dat mijn jurk in het Smithsonian Museum hangt. Ik krijg er kippenvel van', vertelde de ontwerper, die zijn sporen verdiende bij onder meer Carolina Herrera, Vera Wang en Oscar de la Rent, aan WWD.

Bron: WWD