Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Deze Indian Summer vraagt om een dagje strand!

In 16 jaar was het niet zo warm in oktober. Mocht je nog zin hebben in een zomers dagje strand of een ander blote-benen-uitje, de temperaturen komen de komende dagen ruim boven de twintig graden uit. Zeker in het weekend, als de zon er volop bij komt, kun je uit de wind heerlijk in een T-shirt bu...

Deze Indian Summer vraagt om een dagje strand!

In 16 jaar was het niet zo warm in oktober.

Mocht je nog zin hebben in een zomers dagje strand of een ander blote-benen-uitje, de temperaturen komen de komende dagen ruim boven de twintig graden uit.

Zeker in het weekend, als de zon er volop bij komt, kun je uit de wind heerlijk in een T-shirt buiten zitten, voorspelt weervrouw Roosmarijn Knol van WeerPlaza in het AD. Dat klinkt eerder als weer voor een koel wijntje dan voor een pumpkin spice latte, die normaal gesproken rond deze tijd van het jaar niet aan te slepen zijn.  

De warme nazomer komt door een samenloop van weersomstandigheden. Er waait een zuidoostenwind over Nederland, met warme lucht uit Spanje en Frankrijk. Ook in die gebieden is het warm voor de tijd van het jaar, met in Frankrijk zelfs uitschieters tussen de 25 en 30 graden. ’s Nachts koelt het in Nederland, ondanks heldere nachten, door die wind niet af tot onder de 10 graden. Voor zwemmen is het vermoedelijk wat te fris, maar het is prima weer om pootje te baden, à la Mrs Hughes en Mr. Carson in Downton Abbey! 

Foto (c) Getty Images  

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in