• Lifestyle

Deze adventskalender is wel héél spicy

Deze adventskalender is wel héél spicy

Het is wel een manier om warm te blijven deze winter.

Merry Sexmas!

Ja, kijk, over adventskalenders vol mooie beautyproducten schrijven we hier op Nouveau.nl natuurlijk veel vaker. Maar de populariteit van de kalenders met 24 cadeautjes voor de donkere decembermaand wordt inmiddels zó groot, dat er steeds meer adventsopties komen. Thee, koffie, sieraden, noem maar op.

Dus eigenlijk kon de seksspeeltjes-kalender niet uitblijven, toch?

Deze adventskalender is wel héél spicy

Ja hoor: het Britse seksspeeltjesbedrijf Lovehoney komt nu met een XXX-adventskalender voor hem én haar. We've come a long way sinds Bijbelversjes en chocolaatjes, zullen we maar zeggen.

De kalender kost 150 euro en heeft een waarde van 430 euro. En gaat kennelijk als warme broodjes over de toonbank, want het wordt natuurlijk overal een kille winter met weinig verwarming, en wie niet wil stoken die moet wat.

Deze adventskalender is wel héél spicy

In de 24 dagen pak je speeltjes voor mannen en vrouwen uit (er zijn ook twaalfdaagse kalenders voor alleen vrouwen of mannen trouwens), inclusief een Womanizer Liberty, een van de best verkopende speeltjes van 2022.

Om je rode oortjes te besparen zullen we niet alles wat erin zit hier opnoemen. Maar er zit sowieso een bullet-vibrator in, net als tepelklemmen, bondage-hulpmiddelen, een sexy dobbelstenenspel, massageolie, een geurkaars, een body massager en een... orgasmebalsem.

Deze adventskalender is wel héél spicy

Uitverkocht voor je het weet, dus je weet waar je zijn moet als je hierbij je koudeplan gevonden hebt.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in