Deftig dutten!

Deftig dutten!
Dutten

Deftig Dutten! Zien waar Yves Saint Laurent, Brigitte Bardot, Gregory Peck, Joan Collins en Roger Moore hebben geslapen? Kasteel de Haar stelt deze zomer 2 slaapkamers open voor publiek. Een slaapkamertour en zelf op ontdekkingstocht gaan door het grootste en meest luxueuze kasteel van Nederland.

Slaapkamertour

Voor de 2e keer in 100 jaar zijn deze zomer de slaapkamers te zien waarin illustere gasten zoals Yves Saint Laurent, Brigitte Bardot, Gregory Peck, Joan Collins en Roger Moore destijds ‘deftig dutten’ op het kasteel. De Slaapkamertour onthult amusante anekdotes over het verblijf van de baron en de barones en hun gasten uit de internationale jetset. Waarom forceerde een kamermeisje de toegang tot de slaapkamer van operadiva Maria Callas? En wat spookte Brigitte Bardot in de nachtelijke uurtjes uit op een brommer in het kasteel?

De mooiste plekken zélf ontdekken

Nu is het mogelijk om op in het kasteel rond te kijken. Zélf de mooiste plekken ontdekken en alle feestzalen in- en uitlopen, wat vroeger exclusief was voorbehouden aan de baron en zijn gasten uit de internationale jetset.

Bezoekersinformatie

T/m 4 september 2016 Het kasteel is 7 dagen per week geopend van 11.00 – 17.00 uur. De slaapkamertour vindt dagelijks plaats en gaat ieder heel uur van start.www.kasteeldehaar.nl