Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

De weekendtips van Nouveau!

Waar moet je dit weekend zijn?

weekendtips

Nog geen plannen gemaakt dit weekend maar wel zin om erop uit te gaan? Nouveau tipt! Van nieuwe hotspots tot aan boeken, we zetten een aantal leuke tips voor je op een rijtje.

Weekendje vertoeven bij Nobu Ibiza Bay

Nobu Hotel Ibiza Bay ligt in het idyllische Talamanca Bay en is een van de meest luxueuze resorts van de méditerranée. Een naam gekend over de hele wereld, met vestigingen in de mooiste steden waarin Ibiza niet kan ontbreken in het lijstje. Om de feestvierders dit seizoen te verwelkomen, bieden ze een Epic Beats & Special Treats arrangement aan. Daarbij geniet je van een ontbijt op de kamer, een late checkout (een luxe na een nacht feesten), energiebooster, gratis koffietje bij The Bay Café, verfrissende extra’s op de kamers en alsof dit alles nog niet genoeg is ook nog eens korting op ontspannende behandelingen in de The Spa by Six Senses. Op maximum tien minuten rijden van het resort heb je clubs als Amnesia, Pacha, Ushuaia & Hï, DC10 en Chinois. De taxi zet je zo weer af voor de deur. Match made in heaven!

Bezoek de drie kunstwerken van The Balvenie in samenwerking met Simone Post

Met trots presenteert The Balvenie drie kunstwerken die in samenwerking met autonoom ontwerper Simone Post zijn gemaakt ter ere van The Makers Project; Een jaarlijks terugkerend initiatief om vakmanschap en ambacht te vieren. Het werk is vanaf begin april tot eind juni 3 maanden lang te bewonderen in Bar The Tailor van het Anantara Grand Hotel Krasnapolsky in Amsterdam.

Twee van de werken zijn van 3 tot 7 april te zien bij Rademakers Gallery tijdens PAD Paris. Het derde kunstwerk is vanaf begin april te zien in de Bar The Tailor in het Anantara Grand Hotel Krasnapolsky Amsterdam, waarmee The Balvenie een jarenlange samenwerking heeft. Hier is de meest uitgebreide The Balvenie whisky collectie in Amsterdam te vinden, waaronder een 40-jaar oude variant die per glas kan worden besteld. Speciaal voor de samenwerking wordt er een signature cocktail geserveerd met de Balvenie 14 Week of Peat. De cocktail is een twist op de klassieke Manhattan met smaken van bacon, aardbei, koffie en een hint van Sakura bitters, geparfumeerd met een spray van rodewijnhout.

Bezoek de tentoonstelling Yes to all

De tentoonstelling Yes to all in de Rotterdamse Kunsthal toont het provocerende werk van de Zwitserse kunstenaar Sylvie Fleury. Met verleidelijke reclameslogans en neonlicht focust ze op genderstereotypen en onrealistische schoonheidsidealen, en verkent ze de grenzen tussen kunst en consumentisme. Voor ons Chanel-liefhebbers is het wel even slikken wanneer ze in een video-installatie het vuur opent op 22 iconische Chanel-tassen.

Wandelen en kletsen in de Vuursche Bossen

Er is bijna niets zo fijn als ontspannen wandelen door het bos. Voer jij graag goede gesprekken tijdens het wandelen? Volg dan een van de drie Praatpaatjes. De praatpaadjes zijn wandelingen in het bos van de Hooge en Lage Vuursche waar je door verschillende vragen op bewegwijzeringsborden wordt gestimuleerd tot een leuk en diepgaand gesprek. Er zijn verschillende wandelingen, die voor vrienden (10 kilometer), die voor partners (5 kilometer) en die voor families (4 kilometer.)

Waar:
Theehuis 't Hooge Erg | Lage Vuursche in de Vuursche Bossen.

Shop de de jubileuemcollectie van De Parme Design

We houden van koninklijke juwelen. En veel royaler dan De Parme Design, het sieradenmerk dat in 2014 is opgericht door H.K.H. prinses Margarita de Bourbon de Parme, wordt het natuurlijk niet!

Dit jaar bestaat De Parme Design alweer tien jaar, en dat moet gevierd worden. Speciaal ter gelegenheid van het jubileum heeft de ontwerpster en drijvende kracht achter het merk een nieuwe – en duurzame! – sieradencollectie gepresenteerd, die geïnspireerd is op het eikenblad. De speelse sieraden zijn uitgevoerd in gerecycled 18 karaat roségoud en opgebouwd uit stilistische bladeren, veelal opengewerkt of met een pavé zetting van diamanten. De collectie bestaat uit twee ringen, een collier, hanger, earcuff en oorbellen. Een earclimber is uitgevoerd als eikentakje met een subtiele diamant. De volledige OAK-collectie shop je hier.

Kijktips

De afgelopen week zijn er ook op Netflix veel pareltjes bij gekomen. Zo kijk je er nu alle seizoenen van Sex and the City, het vijfde seizoen van The Rookie en alle The Maze Runner-films. Videoland breidde het aanbod uit met onder andere de films The Survivor, The Nest en Skin. Op Pathé Thuis kijk je nu One Life, Saints and Sinners en Poor Things. Laatstgenoemde film is ook te streamen op Disney+, ook stream je hier nu het eerste seizoen van Vanderpump Villa en de nieuwe Disneyfilm Wish.

Lifestyle
  • NL Beeld