Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

De weekendtips van Nouveau

Nog geen plannen dit weekend? Nouveau tipt!

weekendtips

Nog geen plannen gemaakt dit weekend maar wel zin om erop uit te gaan? Nouveau tipt! Van nieuwe hotspots tot aan boeken, we zetten een aantal leuke tips voor je op een rijtje.

Le Foodwalk Amsterdam door De Pijp: een culinaire wandeling

Iets leuks doen met een groepje vrienden of familie? Ken je Le Foodwalk nog? Dé culinaire wandelingen langs horeca ontstaan tijdens de lockdowns? Leuk nieuws: Le Foodwalk Amsterdam is terug! Na een succesvolle eerste editie in Oost is er een gloednieuwe route uitgestippeld op 23 maart door De Pijp in Amsterdam. Tijdens deze culinaire take-away wandeling die ongeveer 3 km lang is, staan er 5 hapjes en 2 drankjes voor klaar die inbegrepen zijn bij de wandeling. Er zijn reguliere tickets én vegetarische tickets beschikbaar.

Art Villa Gooi in Hilversum presenteert 'Blue Spring'

Art Villa Gooi in Hilversum presenteert tot 26 mei 2024 de lente-expositie 'Blue Spring'. De nieuwe kunstgalerie toont een ruime en kleurrijke selectie fotografie, schilderijen, sculpturen, wandobjecten en glaskunst. Daarbij speelt de inspirerende en veelzijdige kleur blauw een prominente rol. Blauw staat onder meer symbool voor sereniteit, vertrouwen en stabiliteit. Openingstijden: zondag van 12.00 – 17.00 uur en maandag t/m zaterdag op afspraak.

Gert Kist - Blue Passion

Duik in de fascinerende wereld van de oceaan tijdens de Int. OCEAN FILM TOUR

In april komt de Int. OCEAN FILM TOUR voor de 10e keer naar Nederland. Dit is een filmevenement met korte documentaires over actuele thema’s zoals oceaanbehoud, bijzondere avonturen en sportieve hoogtepunten op, in en onder water. Int. OCEAN FILM TOUR wordt georganiseerd om inspiratie en kennis te delen over de oceaan en het belang daarvan voor onze planeet. De OCEAN FILM TOUR wordt georganiseerd in acht steden in Nederland.

In april gaat de Int. OCEAN FILM TOUR langs de steden Amsterdam, Rotterdam, Haarlem, Utrecht, Groningen, Eindhoven, Den Haag en Nijmegen. Het filmprogramma duurt ongeveer twee uur met een pauze van 30 minuten. Tickets kosten €20,90 in de voorverkoop en voor leerlingen en studenten zo’n €17,90. Tickets kunnen worden besteld via de website en voor meer informatie kun je de preview bekijken op YouTube.

© Victor Couto / Red Bull Content Pool

Dineren in de Botanische Tuinen van Rotterdam – De Maaltuin 

Met de lente in het vizier, kunnen wij niet wachten om weer lekker buiten te kunnen dineren. Het concept De Maaltuin biedt de mogelijkheid om op de meest idyllische plekjes in Nederland te dineren, onder het genot van een 5-gangen diner. De volgende editie vindt plaats in de Botanische Tuinen van Rotterdam, waar elk gerecht geïnspireerd is op de tuin zelf, bereid met zoveel mogelijk lokale en duurzame gerechten. Boek deze experience hier.

Modefeest in Antwerpen: de Grote Collectieverkoop van Fashion Club 70 is terug!

Met het einde van het modeseizoen in zicht, maakt de mode-industrie zich klaar om ruimte te maken voor nieuwe collecties. Voor modeliefhebbers betekent dit slechts één ding: het sample sale-seizoen is weer aangebroken! Fashion Club 70, de toonaangevende mode-distributeur van de Benelux, kondigt vol enthousiasme de terugkeer aan van hun befaamde collectieverkoop op 22 en 23 maart 2024. Modefanaten kunnen zich verheugen op twee dagen vol met geweldige kortingen op nog betere merken.

Inschrijven kan vanaf nu op https://sales.fashionclub70.be en is volledig gratis. Deuren gaan open vanaf 10:00u tot 17:00u, met een laatste inkom op 16:00u. Betalen kan met bankkaart of cash.

Kijktips

Blijf je liever thuis? Dan is er ook genoeg op de streamingdiensten om te bingen. Zo kun je sinds deze week kijken naar een nieuw seizoen van de serie Young Royals op Netflix en verschijnt er iedere donderdag een nieuwe aflevering van The Bachelor op Videoland. Veel kijkplezier!

Lifestyle
  • NL Beeld