Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

De weekendtips van Nouveau

Waar moet je de komende tijd zijn?

Weekendtips Nouveau

Nog geen plannen gemaakt dit weekend maar wel zin om erop uit te gaan? Nouveau tipt! Van nieuwe hotspots tot aan boeken, we zetten een aantal leuke tips voor je op een rijtje.

Ga voorbereid op vakantie

Met de onzichtbare of getinte zonbescherming, huidverzorging én make-up met SPF van Colorescience, ga jij iedere dag stralend en goed beschermd de deur uit. De producten van Colorescience zijn 100% mineraal en bieden verzorging en hydratatie aan de huid, terwijl de huid er gedurende de dag egaal en optimaal uitziet. Ontdek zelf alle voordelen, van bescherming en make-up zónder de poriën te verstoppen of de huid te beschadigen. Geniet van een onbezorgde zomer met Colorescience!

Bezoek het Festival Classique

Het strandfeestseizoen komt er weer aan. Maar wil je weleens wat anders dan pompende beats, neem dan een kijkje bij Festival Classique bij Scheveningen. Verschillende muzikanten spelen stukken van o.a. Ludovico Einaudi en Ennio Morricone. En wist je dat je stresslevels dalen door te luisteren naar klassieke muziek? Zo ga je met je voetjes in het zand superzen de zomer in.

Wanneer:
13 tot en met 15 juni.

Waar:
Festival Classique | Strand Scheveningen, ter hoogte van Strandweg 9.

Bezoek de tentoonstelling Neighbouring Frequencies

Nog net op de valreep: bekijk tot en met zondag 16 juni de tentoonstelling Neighbouring Frequencies. Je leert al luisterend naar de installaties en kijkend naar de sculpturen meer over de verborgen dimensies van onze leefomgeving, de relatie tussen mens, niet-mens en landschap. Oussama Tabti, Els Viaene, Floris Vanhoof, Stijn Demeuleneare en Luis Lecea Romera verbinden de wereld van muziek, mediakunst, software en architectuur met elkaar door middel van vijf wonderlijke kunstwerken. Zin in een kunstzinnig uitje? Dan moet je deze tentoonstelling zeker niet overslaan.

Wanneer:
Tot en met 16 juni.

Waar:
Vlaams Cultuurhuis de Brakke Grond | Nes 45, Amsterdam.

Fiets door de natuur met de Mindful Miles fietsroutes

Ontsnap aan de drukte van de stad en vind ontspanning in de natuur. Dankzij de speciale fietsroutes die Swapfiets heeft uitgestippeld ter ere van de Week van de Mentale Gezondheid, is het nu mogelijk om rond Amsterdam, Rotterdam en Utrecht heerlijk je hoofd leeg te maken. En dat lekker op de fiets!

De Google Maps routes zijn te vinden op Swapfiets.nl en in de recent gelanceerde fietsapp Toertje. Naast de fietsroutes bevat de app ook tips en tricks om je te helpen onderweg je hoofd leeg te maken. Bovendien vind je daar de leukste hotspots langs de route, zodat je onderweg kunt genieten van een welverdiend hapje en drankje.

Maak kennis met Grey Goose Altius

Op zoek naar de crème de la crème onder de vodka's? We tippen je graag de gloednieuwe Grey Goose Altius. De vodka werd vorig weekend op feestelijke wijze gelanceerd, en gaat de hoofdrol spelen bij de meest exclusieve feesten en events. Het feest vond afgelopen weekend plaats op Ibiza, waar onder anderen DJ Idris Alba de allerlekkerste plaatjes draaide. Ook Olcay Gulsen en Jaimie Vaes waren aanwezig tijdens de lancering van de nieuwe vodka.

De nieuwe Grey Goose Altius is een hand gebottelde vodka in beperkte oplage, die de zeldzame luxe van de Franse Alpen weerspiegelt. De nieuwe Grey Goose Altius wordt deze zomer bij zomerse hotspots (denk als Mykonos, Saint Tropez en Porto Cervo) op de kaart gezet. Niet in de gelegenheid om de vodka uit te proberen op een feestje? Geen zorgen. Vanaf september kun je 'm bestellen in de club.

Kijktips

Geen zin om erop uit te gaan, maar wil je lekker op de bank te hangen? Op Netflix is nu de tweede helft van het derde seizoen van Bridgerton te zien. Op Videoland kijk je de nieuwste aflevering van Over de Oceaan, waar zes BN'ers de Atlantische Oceaan trotseren met een zeilboot. Ook de nieuwste aflevering van Het Perfecte Plaatje Op Reis staat op Videoland, waar acht bekende Nederlanders met een passie voor fotografie met elkaar de strijd aan gaan in het verre Thailand.

Meer zin in sport? Zondagmiddag speelt het Nederlandse team hun eerste wedstrijd tijdens het EK voetbal 2024. Er is gegarandeerd een bar in jouw buurt waar je de wedstrijd op groot scherm kunt kijken, maar thuis op de bank kan je de aftrap van Oranje ook volgen.

Lifestyle
  • NL Beeld