Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

De reden waarom de foto van deze vrouw het internet over vliegt

De oma van de Amerikaanse Chavis Walker is 63 jaar geworden. Om dat te vieren plaatste hij een kleurrijke foto van haar op Twitter. Chavis wist niet dat deze in rap tempo over het internet zou vliegen. De reden? De vrouw ziet er op haar 63e verdomd goed uit. 'Mijn oma is 63 jaar geworden. Ze stra...

De reden waarom de foto van deze vrouw het internet over vliegt

De oma van de Amerikaanse Chavis Walker is 63 jaar geworden. Om dat te vieren plaatste hij een kleurrijke foto van haar op Twitter. Chavis wist niet dat deze in rap tempo over het internet zou vliegen.

De reden? De vrouw ziet er op haar 63e verdomd goed uit. 'Mijn oma is 63 jaar geworden. Ze straalt', zo schrijft hij bij de prachtige foto waarop oma Mona Campbell te zien is. 

Kleurrijk en jeugdig

Als snel werd de foto gedeeld, door velen geliked en stroomden de positieve reacties binnen. Twitteraars zijn verbaasd dat er bij de vrouw amper een rimpel te zien is en dat ze er jeugdig en stralend uitziet. 'Deze vrouw heeft kennelijk de fontein van de eeuwige jeugd ontdekt.' En: 'Wil je aan je oma vragen wat ze drinkt, want dat drankje wil ik ook wel', zo klonk het op social media.