Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

De Oscars: Déze 50-plussers zetten de toon

Déze 50-plussers laten zien hoe je stijlvol straalt op de rode loper. Zowel de Academy Award voor Beste Vrouwelijke Hoofrol als die voor de Beste Vrouwelijke Bijrol werden door vrouwen gewonnen die er al een behoorlijke carrière op hebben zitten. Behalve dat ze in de prijzen vielen, lieten de dam...

De Oscars: Déze 50-plussers zetten de toon

Déze 50-plussers laten zien hoe je stijlvol straalt op de rode loper. Zowel de Academy Award voor Beste Vrouwelijke Hoofrol als die voor de Beste Vrouwelijke Bijrol werden door vrouwen gewonnen die er al een behoorlijke carrière op hebben zitten. Behalve dat ze in de prijzen vielen, lieten de dames in de meest uiteenlopende creaties zien hoe je stijlvol de rode rode loper betreedt. Rita Moreno deed dat zelfs in een jurk die ze 56 jaar geleden óók droeg. Wát een klasse.

De award voor Beste Jurk gaat naar: 

In tegenstelling tot de Golden Globes, waar de meeste dames in het zwart kwamen om de #metoo beweging te steunen, kwamen de meeste sterren in kleurige jurken. De beweging had via Twitter opgeroepen tot "Alle kleuren van de regenboog" op de rode loper en daar werd gretig gehoor aan gegeven.

De Grand Dames laten zien hoe het moet: stijlvol op de Rode Loper. Meryl Streep (68) kwam in Christian Dior, Helen Mirren (72) koos voor een creatie van Reem Acra en Jane Fonda (80!) ging voor wit in Balmain.